reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Jeszcze trochę i temat brzuszków będzie można założyć. Niektóre z nas już są ok.10tc ... Super juz się nie mogę doczekać .... dzisiaj oglądałam dziewczyny z sierpnia ... juz takie fajne brzucholki mają <3
Buu a ja miałam być sierpniowka, sama temat zakladalam, no ale żyjemy dalej :-)

Czesc dziewczyny! Czy mozna jeszcze do Was dolaczyc? [emoji847] Moj wstepny termin jest na 3 paz. Jestem juz mama 9-letniej Kylie.
Witaj gratuluję :-)

Witam z rana wszystkie pazdziernikowe mamusie :-)
Joani wydaje mi się że podstawa będzie taka sama i będziesz dostawać to samo wynagrodzenie. Ale pewna nie jestem. A orientujecie się z urlopami? Jeśli mam zaległy jeszcze za 15r. i w tym roku go nie wezmę to czy za rok w 17r. gdy skończy się macierzynski będę go mogła jeszcze wykorzystać czy przepadnie mi?
Raczej nie powinien przepaść. Ja w 2015 wykorzystalam urlop za 13,14,15 rok

Hej mamuśki..

Nie dość że nochal zawalony, uszy też.. gardło boli - to miałam dziś swój pierwszy raz z panem kibelkiem :baffled::baffled: Katastrofa totalna..
na dodatek córa zażyczyła sobie na śniadanie jajecznicę:unsure: 3 razy podchodziłam do patelni i mną rzucało:baffled:

Wczoraj popołudniu chodziło za mną coś konkretnego do zjedzenia. marzyłam o czymś pikantnym, albo coś z sosem czosnkowym mmm... a wiecie co upichciłam? Naleśniki z serem :-D:-D Sama z siebie się śmiałam :laugh2:

Witam nowe mamcie ;-) ;)

Miłego dnia wszystkim :)
Ja też marzę o nalesnikach z serem chyba czas zrobić ;-)

reklama
tekila - a ty z Poznania, dostrzegłam na usg chyba Poznań;-)
Liv witamy
wczoraj usmazyłam placki ziemniaczane i skonczylo sie zle
dzis ryba- ;-) ciekawe czy zdołam ja przyrzadzic po pracy:baffled:

ale was grypsko rozłozyło, zycze zdrówka wszystkim

Aria hhaa masz racje oby do wakacji pozniej bedziemy nazekac na upaly :-)

Aria ja zaraz zaczynam 11 t :-)

Liv witaj

Papciarkowa maja nosa. Moje dwie babcie w dniu w ktorym zrobilam test pytaly czy jestem w ciazy:-)

Moj maly sie rozchorowal jeszcze mi tego brakowalo.

Pozdrwiam z kawusia w rece :-)

Czesc Dziewczyny:) ja dzis spedzam dzien pod koldra/kocem. Nastawilam tylko na barszczyk i pranie. Wczoraj wieczorem bylam szybko w łóżku, kiepsko sie czulam, dzis troche lepiej, przynajmniej gardlo odpuscilo. Za to zaczela mi doskwierac kość ogonowa. Z corka tez tak mialam na podobnym etapie.

Liv witaj :)

Ruda zazdroszcze tej kawy, ja nie mam smaku teraz, ostatnio w ogóle gorzej mi wchodzi kawa a normalnie to uwielbiam!

Niuniaczu masz super szefostwo, naprawde pozazdroscic ;)

Wieczorem ide do gina, mam dostac skierowanie na prenatalne, zobaczymy czy zrobi szybkie usg.

Któraś chyba pisala o usg w Wielki Czwartek? To bedziemy mialy w ten sam dzień:)

Moja mala tez cos rano pokasływała ale zobaczymy jak.wroci z przedszkola mam.nadzieje ze to alergia.

Co do bólu tak mnie strzeliło przed chwilą ze.masaakra boli mnie strona od lewego jajnika i to tak ze az mnie zgielo wpol teraz leze i sie.modle zeby przeszlo. Oczywiscie ojciec patrzy na mnie jak na dziwolaga bo wyszlam na chwile z chaty a po 15 min wrpcilam i zaraz do wyra juz mi sie pytal ze przeciez wychodzilam.zdrowa a.nagle chora wrocilam. Echhh meczy juz.mnie to sciemnianie mu ale mam.nadzieje ze m.sie w.koncu dzis.przelamie bo.ktos.musi mala z.p-ola odebrac bo ja nie dam.rady

O nie tylko nie upały...dla mnie nie ma nic gorszego. Będę całe lato Wam narzekać:-D
Papciarkowa ja też poleguje bo brzuch mnie pobolewa. U mnie też jeszcze nikt nie wie. Mi sie do tego nie spieszy, ale M ciagle pyta kiedy powiemy.......

Wesola a co jest ta koscia ogonowa? Bo mnie dzisiaj tez boli I myslalam ze zle spalam w sensie w dolku lozka

Ruda tak nad tylkiem zaraz po środku. Prowadze siedzacy tryb życia i nie wiem czy to od tego a może ma to cos wspolnego z tylozgieciem macicy, ze sie prostuje..

Dzień Dobry dziewczyny :)
Witam nowe mamusie :)
A ja kicham od wczoraj :/ do tego ucho od początku ciąży mi się zatyka :/ ale raz jest odetkane raz nie :p hihi :D

Dziewczyny... zjadłabym zupę grzybową :D mmmm
Co do WC to przeważnie robie grubsza sprawę :/ i wtedy też mnie ciągnie na wymioty :/

Dziewczyny na prenatalnym można już wiedzieć kogo mamy w brzuszku? :p i od którego tyg się robi prenatalne? :)

reklama
Nevka miedzy 11 a 14 tyg. Ja bede miala gdy bedzie 12t1d, pani pytala czy płód jest wiekowo zgodny z terminem miesiaczki i sama mi obliczala kiedy przyjechac na podst. dnia ostatniej miesiaczki.

Do góry