reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

zawsze chciałam żeby moje dzieciątko było z nami w tym wyjątkowym dniu. No ale wyszło jak wyszło. :)
My ślub miesliśmy kościelny ogólnie wesele itp zrobilismy skromne tzn było 60 osób ale jakoś mega dużo kasy nie straciliśmy. jak słysze,że ludzie 30-40 tys wydaja... masakra...
No własnie, dlatego ja wolę te pieniądze włożyć w domek... a ceremonie zrobic tylko dla najblizszej rodzinki, która zawsze jest <3

reklama
Tak o to mu chodzilo ze zegar biologiczny tyka, ale ja z tych nerow i stresu to wszystko doslownie bralam;)

Madzia moj byly chcial dziecko tylko po to zeby mnie w domu udupic bo wtedy mial wieksza szanse ze nie dowiem sie o jego laskach na boku. Ale mu nie wyszlo i sie dowiedzialam. A w ogole szkoda gadac. Na szczescie mielismy tylko cywilny wiec szybko poszło. A dzieki temu zeszlam sie z moim obecnym mezem, moglismy wziąć slub koscielny a mojego syna wychowuje jak swojego naprawde nie widać roznicy w traktowaniu dzieci przez niego. Zreszta zawsze sie smialam ze Malego pokochal szybciej niz mnie ;) bo wiedzial ze albo bierze pakiet albo nic :) dobra ide spac!

Och opisalam się tyle o cc i SN i mi błąd wyskoczył i lipa..
A teraz musze zrobić obiad bo jeszcze nie zaczęłam. ;-) A piszecie tyle że nie nadążam.

Madzia moj byly chcial dziecko tylko po to zeby mnie w domu udupic bo wtedy mial wieksza szanse ze nie dowiem sie o jego laskach na boku. Ale mu nie wyszlo i sie dowiedzialam. A w ogole szkoda gadac. Na szczescie mielismy tylko cywilny wiec szybko poszło. A dzieki temu zeszlam sie z moim obecnym mezem, moglismy wziąć slub koscielny a mojego syna wychowuje jak swojego naprawde nie widać roznicy w traktowaniu dzieci przez niego. Zreszta zawsze sie smialam ze Malego pokochal szybciej niz mnie ;) bo wiedzial ze albo bierze pakiet albo nic :) dobra ide spac!
Domyslam się tylko, co musiałaś przeżyć :( ale najwazniejsze jest to,że masz tego odpowiedniego męża przy sobie :)

Larka a własnie ze bylam szyta 13 szwów na zewnatrz 8 wewnatrz i to do samego dupska
Cherry ja za.mąż wychodzilam tez przed 20 a mloda urodziłam jak mialam 23,8m z.moim m jestesmy juz 14 lat razem prawie pol mojego zycia.

Dzisiaj.dostalam tel z kadr ze bardzo im przykro ale w zwiazku z dlugotrwala choroba (hahah moje pierwsze L4 mam od 24 lutego) od 29 rozwiazali moja umowe
Śmiech na sali

reklama
Ja pierwsza ciaza 23 lata druga 25 I prawie trzy lata po slubie :-) pamiatam zdziwienie wszystkich znajomych ze po co slub biore jak w ciazy nie jestem :-)

Do góry