reklama
ZEGAR BIOLOGICZNY TYKA HAHAHAHAAMadzia ja mam 23 lata i nie czuje sie smarkula;p a jak bylam rok temu w szpitalu (22lata) po poronieniu to lekarz kazal mi sie spieszyć boo do 25 lat nie wiele czasu zostalo ooo taki przypadek. W szoku bylam jak to uslyszalam
anieok
Fanka BB :)
Aria bo z pazdziernika to sami zajebisci ludzie sa w koncu nasze dzieci tez beda
Mala mi zasnela przy cycku a ja zamiast korzystac i tez sie kimnac to z Wami pisze takze zycze wszystkim smacznych obiadow a ja sie jednak kimne bo przed 15 po Mlodego do przedszkola, a pozniej Mezu wyjatkowo wczesnie wraca wiec trzeba sie nacieszyć
Mala mi zasnela przy cycku a ja zamiast korzystac i tez sie kimnac to z Wami pisze takze zycze wszystkim smacznych obiadow a ja sie jednak kimne bo przed 15 po Mlodego do przedszkola, a pozniej Mezu wyjatkowo wczesnie wraca wiec trzeba sie nacieszyć
Ehhhh szkoda gadać, na prawdę....ostatnio w ogóle zauwazyłam ,że jak dziewczyny zachodza w ciążę to lada moment się rozstają....u mnie w około jest pare takich świezych przypadków.Nie no jest roznica miedzy dzieciakiem bo jednak 16 lat to dzieciak, a wiekiem powyzej 20. Ja mialam prace, mieszkanie wiec pod tym wzgledem ok chociaz w gowie jeszcze nie dokonca chyba dojrzale podchodziam no i maz mi się nie udal. Bo okazalo sie ze miłosci jego zycia jest wiecej niz jedna
Nie potrafie tego pojąć skoro kochali się.....to czemu akurat ludzie się rozchodzą, gdy pojawia się owocek zamiast starać się jedno i drugie...
1 koleżanka rozstała sie bo jej powiedział,że nie jest gotowy na dziecko....nie skomentuje tego
2 ponieważ zaszła z nim w ciąże a on nie poczuwał sie do zadnych obowiązków, kosztów itp, zero pomocy...
Ale odebrałam to tak jakby stwierdził,że 25 lat to już my takie staruchy na dzieci...a my się takie młodziutkie czujemy heheTeraz sie z tego smieje a wtedy ryczałam jak glupia ze juz nigdy dziecka nie bede mogla miec
reklama
zawsze chciałam żeby moje dzieciątko było z nami w tym wyjątkowym dniu. No ale wyszło jak wyszło.
My ślub miesliśmy kościelny ogólnie wesele itp zrobilismy skromne tzn było 60 osób ale jakoś mega dużo kasy nie straciliśmy. jak słysze,że ludzie 30-40 tys wydaja... masakra...
My ślub miesliśmy kościelny ogólnie wesele itp zrobilismy skromne tzn było 60 osób ale jakoś mega dużo kasy nie straciliśmy. jak słysze,że ludzie 30-40 tys wydaja... masakra...