reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Hmm jakby można sobie cokolwiek zaplanować to ja miałabym dziecko 10 lat temu... a tak w tym roku w grudniu będę miała 31... Jestem 10 lat po ślubie i hm przestałam dawno temu myśleć kiedy jest ten właściwy czas... w końcu przez te 10 lat też zdarzyło się wiele pięknych rzeczy i nie na czego żałować :-)

reklama
Dla mnie większość z Was dziewczyny jest młodziutka i troszkę jestem w szoku z powodu tej naszej średniej wieku ;) Ja w moim wieku 29 lat czuję, że teraz jest ten czas. Może to kwestia środowiska zawodowego, ale otoczona jestem rówieśnikami, którzy ostatnio właśnie biorą się za powiększanie rodziny i nie zdawałam sobie sprawy, że jesteśmy w mniejszości :)

Larka, madziorek ja mam tego samego pracodawcę od kilku lat. Tylko tak jak mówię w tamtym roku miałam dwie połowy etatu i wychodziło mi więcej kasy niż mam teraz od stycznia przy jednym etacie. I sama nie wiem co mi się będzie liczyło do podstawy obliczenia macierzyńskiego. Ja bym chciała wiadomo żeby tamta umowę mi wliczyło z racji większych zarobków a nie tylko od tego stycznia

aniaok jestes z 24.10 jak mój synio
ja rodziłam go majac 27 lat, teraz 29 jeszcze przez dwadzieścia dni hehehehe:-D

W małżeństwie jestem juz 5 lat, ale na poczatku zwiedzalismy wariowalismy i uzywalismy życia we dwójke, a po trzech latach zaczelimy sie starac i jest synio! teraz tez udało sie za drugim cyklem

Chyba się wypisze z tego forum. Same młode dupy z dzieciakami. No depresji można dostać. ;)
Ja mam 36 lat! Jak na razie zadnego dziecka i mocno się modlę by obecna ciąża zakonczyla się powodzeniem.
Ech... zmieniam nick na babcia :)

Basia ciazowe ale.mogli mnie zwolnic ja juz wiedzialam.to.miesiac temu ze bede zwolniona bo u.nas tak robia zatrudniaja na 3 miesiace i won z reszta nie tylko.mnie zwolnili troche tych ludzi jest i to nie koniec niestety.

reklama
To ja też się przyznam - 32 na blacie :D
Uwielbiam to i szczerze mówiąc za żadne skarby świata nie chciałabym mieć znowu 20 ;) Zanim założyłam rodzinę swoje poszalałam ;)

Więc głowa do góry @MartaDiabłaWarta :)

Do góry