reklama
larkaa
Fanka BB :)
Paciorkowa ja nie chce sie kłócić bo nie ma sensu, ale brzmi do po prostu dziwnie, tak jakbyś przekonywała ze ktoś zrobił mostek po cesarce. No jak? [emoji4] skoro człowiek jest szyty w kroczu to jak ma usiąść po turecku? Rozszerzenie nóg z medycznego punktu widzenia skutkuje rozerwaniem całego szycia i ponownej interwencji chirurgicznej.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
joani
Fanka BB :)
Marta, też się czuje jak dinozaur, mam tyle samo lat co Ty a niestety sama wiem, że nie każdy może mieć dziecko kiedy tylko mu się zechce niestety. Lepiej późno niż wcale :-)
Dobrze, że nie trafilam na tego lekarza, co mu po 25 roku życia zegar przestaje tykac, bo by mniue chyba dwa razy badał czy jeszcze żyje, skoro zegar dawno nie tyka ;-)
Dobrze, że nie trafilam na tego lekarza, co mu po 25 roku życia zegar przestaje tykac, bo by mniue chyba dwa razy badał czy jeszcze żyje, skoro zegar dawno nie tyka ;-)
justjestem
Moderatorka
A
Ostatnia edycja:
Co do szycia ja miałam 2 szwy po SN i juz na drugi dzień po porodzie śmigalam w dresach i siadam po turecku... możecie nie wierzyć ale tak było ... piżame ubieralam tylko na obchod żeby lekarze nie marudzil ze nie przygotowana do badania. ;-)
CHOCIAŻ z 13 szwami to nie wiem czy dałabym rade po turecku usiąść. ...
CHOCIAŻ z 13 szwami to nie wiem czy dałabym rade po turecku usiąść. ...
reklama
A ja dzisiaj koncze 26 i pierwsza dzidzia..
Ale my to slubu nie mamy jeszcze nawet, a dziecko to byla taka niespodzianka dosc szybka postanowilismy sie nie zabezpieczac i zyc wg zasady "co ma byc to bedzie", no i jest fasol Pewnie gdybym chciala swiadomie planowac dziecko to nigdy by nie byl odpowiedni moment dla mnie, albo bym miala cisnienie i stres, a to wiadomo, ze tez nie jest dobre. A slub wezmiemy cywilny tylko ze swiadkami, bez imprezy, a koscielny juz chyba razem z chrzcinami
Ale my to slubu nie mamy jeszcze nawet, a dziecko to byla taka niespodzianka dosc szybka postanowilismy sie nie zabezpieczac i zyc wg zasady "co ma byc to bedzie", no i jest fasol Pewnie gdybym chciala swiadomie planowac dziecko to nigdy by nie byl odpowiedni moment dla mnie, albo bym miala cisnienie i stres, a to wiadomo, ze tez nie jest dobre. A slub wezmiemy cywilny tylko ze swiadkami, bez imprezy, a koscielny juz chyba razem z chrzcinami