reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Tekila i ja dołączam do matek po 30tce. Marta nie gadaj, jesteś w kwiecie wieku!!!! [emoji4] meg to bedzie 12 miesięcy liczone od miesiąca wstecz kiedy pójdziesz na l4.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Paciorkowa ja nie chce sie kłócić bo nie ma sensu, ale brzmi do po prostu dziwnie, tak jakbyś przekonywała ze ktoś zrobił mostek po cesarce. No jak? [emoji4] skoro człowiek jest szyty w kroczu to jak ma usiąść po turecku? Rozszerzenie nóg z medycznego punktu widzenia skutkuje rozerwaniem całego szycia i ponownej interwencji chirurgicznej.

Marta, też się czuje jak dinozaur, mam tyle samo lat co Ty a niestety sama wiem, że nie każdy może mieć dziecko kiedy tylko mu się zechce niestety. Lepiej późno niż wcale :-)
Dobrze, że nie trafilam na tego lekarza, co mu po 25 roku życia zegar przestaje tykac, bo by mniue chyba dwa razy badał czy jeszcze żyje, skoro zegar dawno nie tyka ;-)

Meg a jakie to były umowy? Obydwie oskładkowane?

Larka no moze.nie do konca zadarte nogi po turecku ale cos w ten deseń

A jak to jest na zleceniowkach licza 12mcy czy ostatniego pracodawce?

Co do szycia ja miałam 2 szwy po SN i juz na drugi dzień po porodzie śmigalam w dresach i siadam po turecku... możecie nie wierzyć ale tak było ... piżame ubieralam tylko na obchod żeby lekarze nie marudzil ze nie przygotowana do badania. ;-)

CHOCIAŻ z 13 szwami to nie wiem czy dałabym rade po turecku usiąść. ...

reklama
A ja dzisiaj koncze 26 i pierwsza dzidzia.. :D
Ale my to slubu nie mamy jeszcze nawet, a dziecko to byla taka niespodzianka dosc szybka :) postanowilismy sie nie zabezpieczac i zyc wg zasady "co ma byc to bedzie", no i jest fasol :D Pewnie gdybym chciala swiadomie planowac dziecko to nigdy by nie byl odpowiedni moment dla mnie, albo bym miala cisnienie i stres, a to wiadomo, ze tez nie jest dobre. A slub wezmiemy cywilny tylko ze swiadkami, bez imprezy, a koscielny juz chyba razem z chrzcinami :D

Do góry