No własnie, dlatego ja wolę te pieniądze włożyć w domek... a ceremonie zrobic tylko dla najblizszej rodzinki, która zawsze jest <3zawsze chciałam żeby moje dzieciątko było z nami w tym wyjątkowym dniu. No ale wyszło jak wyszło.
My ślub miesliśmy kościelny ogólnie wesele itp zrobilismy skromne tzn było 60 osób ale jakoś mega dużo kasy nie straciliśmy. jak słysze,że ludzie 30-40 tys wydaja... masakra...
reklama
anieok
Fanka BB :)
Madzia moj byly chcial dziecko tylko po to zeby mnie w domu udupic bo wtedy mial wieksza szanse ze nie dowiem sie o jego laskach na boku. Ale mu nie wyszlo i sie dowiedzialam. A w ogole szkoda gadac. Na szczescie mielismy tylko cywilny wiec szybko poszło. A dzieki temu zeszlam sie z moim obecnym mezem, moglismy wziąć slub koscielny a mojego syna wychowuje jak swojego naprawde nie widać roznicy w traktowaniu dzieci przez niego. Zreszta zawsze sie smialam ze Malego pokochal szybciej niz mnie bo wiedzial ze albo bierze pakiet albo nic dobra ide spac!
Domyslam się tylko, co musiałaś przeżyć ale najwazniejsze jest to,że masz tego odpowiedniego męża przy sobieMadzia moj byly chcial dziecko tylko po to zeby mnie w domu udupic bo wtedy mial wieksza szanse ze nie dowiem sie o jego laskach na boku. Ale mu nie wyszlo i sie dowiedzialam. A w ogole szkoda gadac. Na szczescie mielismy tylko cywilny wiec szybko poszło. A dzieki temu zeszlam sie z moim obecnym mezem, moglismy wziąć slub koscielny a mojego syna wychowuje jak swojego naprawde nie widać roznicy w traktowaniu dzieci przez niego. Zreszta zawsze sie smialam ze Malego pokochal szybciej niz mnie bo wiedzial ze albo bierze pakiet albo nic dobra ide spac!
Link do: Body z własnym haftem, imię, grafika,dł. rękaw.
Laseczki tak po za tematem moja szwagierka takie cuda dla maluchów robi nie tylko body ale bluzeczki też
Laseczki tak po za tematem moja szwagierka takie cuda dla maluchów robi nie tylko body ale bluzeczki też
papcia
Mamunia Lenuśki
Larka a własnie ze bylam szyta 13 szwów na zewnatrz 8 wewnatrz i to do samego dupska
Cherry ja za.mąż wychodzilam tez przed 20 a mloda urodziłam jak mialam 23,8m z.moim m jestesmy juz 14 lat razem prawie pol mojego zycia.
Dzisiaj.dostalam tel z kadr ze bardzo im przykro ale w zwiazku z dlugotrwala choroba (hahah moje pierwsze L4 mam od 24 lutego) od 29 rozwiazali moja umowe
Śmiech na sali
Cherry ja za.mąż wychodzilam tez przed 20 a mloda urodziłam jak mialam 23,8m z.moim m jestesmy juz 14 lat razem prawie pol mojego zycia.
Dzisiaj.dostalam tel z kadr ze bardzo im przykro ale w zwiazku z dlugotrwala choroba (hahah moje pierwsze L4 mam od 24 lutego) od 29 rozwiazali moja umowe
Śmiech na sali
reklama