reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Dzień dobry z zaciekawieniem czekam na kolejne relacje z wizyt
Ja wlasnie umówiłam sie do gina nr 2 stwierdzilam ze bede spokojniejsza jak bede chodzila co2 tyg z pierwsza ciążą też tak zrobilam i bylam pewniejsza. Takze odliczam pierwsza wizyta 9 kolejna 23

reklama
nevka będzie dobrze tak jak dziewczyny piszą w tym tygodniu nie ma opcji zobaczenia serduszka wiec czekaj spokojnie ;)

ja od wczoraj mam tak dobry humor ten ostatni tydzień przed wizytą był masakryczny ciągły strach dlatego pow ze muszę mieć wizyty co 3 tyg a nie co 4 bo inaczej zwariuje ::p

jak bede w domu tez Wam wrzucę fotkę a nawet nie zapytałam ile ma cm bo byłam tak zachwycona serduszkiem i tym ze tak się ruszało :p

wczoraj byłam na Planecie Singli ( ktoś z Was pisał ze super) i to był najlepszy film jaki od dłuższego czasu oglądałam ryczałam praktycznie cały czas albo ze śmiechu albo normalnie :p

madziorek, supeeer :D czekamy na fotke :) tez chyba powiem swojej gin ze 4 tyg to za dlugo, bo wydaje sie ze to wiecznosc :D

Czesc inka, gratulacje :) opowiedz cos o sobie :)

madziorek, supeeer :D czekamy na fotke :) tez chyba powiem swojej gin ze 4 tyg to za dlugo, bo wydaje sie ze to wiecznosc :D

Czesc inka, gratulacje :) opowiedz cos o sobie :)

moja sie tylko usmeichneła i pow ze nie ma problemu bo miłąm mieć 31 marca i przeniosła na 21 marca :) a ogólnie po tej drugiej wizycie jestem b zadowolona myślałam ze ja zmienię ale nie nabrałam zaufania i taki plus ze jest u nas w szpitalu najbardziej żałuje ze umarł mój lekarz z pierwszej ciąży :(

Inka witaj

Wlasnie czytałam.o tych waszych zajadach i szkodliwoaci dla plodu wit A i jakby mnie ktos w pysk strzelil patrze na moje centrum i tam jest 800 wit A 100%dziennego zapotrzebowania ale uff dla kobiet w ciazy zapotrzebowanie jest na 1250 wywalilam zaraz to cholerstwo bo juz stresa zlapalam

Madziorek30 planeta singli naprawdę super. Uśmiałam się i upłakałam. Mąż mnie zabrał do kina w walentynki. A najlepszy numer zrobiłam jak zabrałam koleżankę do kina, żeby się wyluzować i oderwać od codzienności. Parę tygodni temu. Ona w końcówce ciąży, ja na początku, choć jeszcze nie wiedziałam. No i wybrałam film sugerując się pierwszym zdaniem opisu. "Doskonałe kino kobiece.... no i poszłyśmy na "Moje córki krowy". Masakra. Tak beznadziejnie smętny film, że tylko strzelić sobie w łeb w trakcie. A cała sala zapełniona czyli ludzie lubią taką rozrywkę

Dzieki dziewczyny, wczoraj na wizycie widzialam malenstwo, machalo juz raczkami i nóżkami:-D to moja trzecia ciaża. Mam córkę w wieku przedszkolnym i jedno poronienie na koncie rok temu....mam pełno obaw aaaa chyba oszaleje do października.....mam nadzieję, że się jakoś wbiję w temat, bo widzę, że jesteście bardzo rozgadane:-D

reklama
Do góry