reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Gratulacje fasolek!

Ja dzisiaj na badaniach byłam i ledwo tam wysiedziakam, tak mnie mulilo i mdlilo... Bez jedzenia rano to nie dla mnie, no ale co zrobić, w pogotowiu miałam worek w razie co ale na szczęście obyło się bez jego zapełnienia ;-)

Obiad zrobilam, lecimy z młodym na spacer.

Papciariowa ale jak mogli sie zwolnić w ciąży skoro jest zakaz zwalniania kobiet w ciąży, wyjątkiem jest likwidacja lub upadłość firmy. Co najwyżej Ci umowy nie przedłużyli ale na pewno Cie nie zwolnili.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ruda, olbrzym :D super, gratulujee :)
Ruda a Ty mowilas kiedys ze nie masz objawow - nadal ich nie masz w ogole? :)
Kurcze, a ja wlasnie w sb wracam do pracy i tez mam glownie siedzacy tryb i mnie brzuch pobolewa codziennie (na szczescie bez plamien) ale co najlepsze, moje dyzury trwaja 24h i u mnie bedzie ciezko, zeby ktos sie ze mna dzielil i przychodzil na same nocki np.. wprawdzie w nocy mozna sie czasem przespac po 3-4h, ale wiadomo jak to jest.. jakby ktos przyszedl to pewnie na 2-3 nocki, a reszta dyzurow i tak zostalaby moja w calosci. Ech.. mam nadzieje, ze dam rade a jak nie to od kwietnia pojde znowu na l4.

Agnieszka trzymam kciuki żeby wszystko było ok [emoji4]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Papciorkowa u mnie w firmie była sytuacja źr kobieta została zwolniona. Poszła do lekarza i okazało się że w dniu zwolnienia była już w ciąży (oczywiście nie świadoma tego faktu) nic im nie powiedziała. Koniec był taki ze lekarz wydał zaświadczenie o ciąży i musieli ja przywrócić do pracy. Fakt że poszła na L4 bo wiadomo nie chciała tam pracować, zresztą na jej miejscu już była inna dziewczyna. Później po porodzie na macierzyński no a później odeszła bo było po umowie. Ale taki test twojego pracodawcy nie na miejscu bo nie mają prawa zwolnić ciężarnej nawet jeśli to sam początek ciąży.

Rybki a jakie masz hobby?

Ruda dobrze ze krwiaki się wchłaniają. Bobas już pokaznych rozmiarów ;-)

Agnieszka to kciuki

U mnie leje deszcz. Okropna pogoda. Do piekarni poszliśmy z przymusu i jak wróciłam to ledwo dychalam. Tak mi się słabo zrobiło. Ale już lepiej.

Hej :) Witam wszystkich. Mnie kilka dni nie było i z ledwością dałam radę nadrobić do tyłu posty. Mąż w weekend wyciągnął spacerówkę po starszym i się okazało że jest zarwane siedzisko, negocjuję z producentem wózków możliwość dokupienia samego siedziska do stelaża. Jeśli się nie uda będę musiała szukać nowego wózka bo i tak do starego stelaża nie mam gondoli (używane są po 150zł nowe po 500zł) zawsze taniej niż cały wózek :)
Ja nadal w pracy. Czuję się dobrze, jedynie co to zgaga mnie męczy.

Pozdrawiam :)

reklama
Iska nadal nie mam. Na poczatku przez chwile mialam bol piersi I rwe a teraz nic a nic :-)w pierwszej ciazy tez tak mialam

Agnieszka koniecznie daj znac

Do góry