reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Kochane jesteście :* Dziękuje :)
Strasznie mnie boli brzuch , dlatego wole to jakoś skonsultować :) Może panikuję ... hehe
Jakie miałyście objawy?
Ja gdyby nie dwie kreski na 4 testach to bym nie wiedziała że jestem w ciąży.

Co do cycow to ja.po karmieniu tez mam flaki ale juz robia sie pelniejsze. Za to dzisiaj wyczulam cos jakis guzek. Jutro pokaze go ginowi

Ann, Iśka ale macie figurki ;)

Katarynka ja obecnie zażywam Symnatal, ale kupiłam tylko jedno opakowanie i zmienilam na pharmation matruelle, bo mimo że ma bardzo dobry skład i cenę to brakuje mu kwasów DHA.

Cherry oj tak, co swojskie to swojskie - ja mam dostęp tylko do jajek, a smak swojskich szyneczek i kiełbas pamiętam z dzieciństwa :)

Aria u mnie niby się trochę skóra poprawiła, ale jak już jakieś pryszczycho wyskoczy to wielkie, bolesne i nie do ukrycia ;) No a cerę ogólnie mam mieszaną, więc wypryski to u mnie normalka ;) Ale za to często swędzą mnie łydki - już do tego stopnia podrapałam nogi, że rozdrapałam mieszki włosowe i teraz mam pełno czerwonych kropek...

Patka witaj :)

Tekila,Paulina, Ruda ja też jutro mam wizytę i to aż na 17 :szok: do tego czasu osiwieję z ciekawości.. ;)

Co do zmian na twarzy na jednym policzku mam takie plamki lekko czerwone,jakby wysypka,ale nie swędzi,na brodzie mam wielką żarówę na ramionach parę drobniejszych pryszczy. Dla mnie to nowość,nigdy aż tak mnie nie wysypało jak teraz.

Cherry smaka mi zrobiłaś na te świerzynki,choć jak się głębiej zastanowię to zostawiłabym to sobie na później..

Luckychoice mam tak samo rosół i mięska omijam szerokim łukiem
, choć moja córcia uwielbia.

Pat_ka witaj i gratuluję. wychodzi na to,że masz 10 dni ciążę młodszą od mojej,nie stresuj się do jutra nie długo,podejrzewam,że już zobaczysz serduszko,także spokojnie.

Ruda masz jutro wizytę? To kciuki trzymam :-)

Jaguś dzięki ;-)

Za resztę wizyt też kciuki trzymam.

Lena a ty gdzie? Jak się czujesz? :-)

Poziomki jak twoja gromadka, pewnie czasu nie masz, czytasz nas jeszcze? ;-)

Ann :-* Właśnie przed snem nadrabiam zaległości, jakoś ciężko mi w tym tygodniu znaleźć czas żeby trochę popisać :rolleyes:
siedzę u staraczek czekam na wysyp dwóch kresek bym mogła jako pierwsza gratulowac :)
ciągle walczę ze swoimi strachami ;)
Wczorajsza wizyta u lekarza bardzo udana, bąbelek ma się doskonale ja też się lepiej czuję nie mam już mdłości od kilku dni choć to akurat mało ważne bo od tego się nie umiera i mogłam z tym funkcjonować, a i czułam się tak ciążowo ;)
brzuszek mam całkiem spory i nie ma innej opcji jak wypad jutro do galerii, choc waga stoi w miejscu.
Wyniki badań mam idealne, tsh spadło poniżej 1.80 więc całkiem nieźle.
Kolejna wizyta u gina 14.03 a prenatalne jakoś między 20-23.03 i znów do gina ostatniego marca, grafik mam już ułożony, wizyty zarezerwowane ;):D

Zaglądam tutaj, czytam i trzymam kciuki za każdą dziewczynę z osobna ale szlag mnie trafia jak kolejne kobiety zostają aniołkowymi matkami, dobija mnie to totalnie i ciągle moje jeszcze bardzo mocne wspomnienia wracają. Modlę się mocno za te dziewczyny, niech ten na górze się ogarnie...

Trzymam kciuki za kolejne wizyty, dużo dobrego samopoczucia i zdrowia dla fasolek :) niech pięknie rosną ;) mój olbrzym wg danych z wczoraj ma 2,33cm :) a bicie jego serca to najpiękniejsze dźwięki jakie w życiu słyszałam, znów wyszłam spłakana od gina, zawsze się tym wzruszam.
Buziaki i dobrej nocy :-*

Ostatnia edycja:
reklama
@tekila85 myśl pozytywnie :) ja bym pewnie wzięła wolne na Twoim miejscu. to tylko jeden dzień. szkoda nerwów. trzymam kciuki! koniecznie daj znać po wizycie :)

@Ann_ @iśka90 jesteście nieprzyzwoicie chude! :) takie filigranowe babki

@MartaDiabłaWarta rozumiem w 100%, ja też pokażę swój jak już nabierze ciążowego wyglądu, na razie ot spore wzdęcie i też nie należę do chudzielców. Także ten tego @ruda1991 nie jesteś sama ;)

U mnie na twarzy nic się nie zmienia, może trochę zbladłam ale różnicy oszałamiającej nie widać.

Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty! :)

Do góry