reklama
Patka to mamy podobmy termin moja ostania miesiaczka 12.01, a na tych kalkulatorach data porodu 18.10! Cykle miałam bardzo regularne zawsze co 27dni. Ale z usg wychodzi mi mlodsza ciąża, ja w pt jeszcze nie widziałam serduszka.Ale 3mam kciuki żebyś Ty już zobaczyła, to musi być duża ulga Ja w poniedziałek robię wszystkie badania krew mocz i środa znów lecę do gin
luckychoice
Fanka BB :)
Witaj Patka i serdeczne gratulacje!
Dziewczynki, powodzenia na wizytach, nie stresujcie się i z uśmiechem do gabinetów A Ruda zaraz już będzie na fotelu
Było pytanie o cerę, u mnie na szczęście bez większych zmian. Mam póki co mam tylko jedno miejsce, gdzie pojawia się jeden pryszcz i to zaraz jak tylko zniknie jego poprzednik Nie mogę narzekać
Esthle, u mnie też chyba zwiększyła się bladość cery. W każdym razie, czasem jak mnie mdli, to zdarza się, że ktoś powie: ale Ty jesteś blada...
Wczoraj zauważyłam, że zrobiły mi się jednak spore tzw. zajady w kącikach ust. Znacie jakieś domowe metody, jakaś łagodna maść? Gin na razie nie chciała mi dawać żadnych witamin, a ja zwykle po prostu łykałam witaminy z grupy B, jak mi się coś robiło. Patrzyłam, jaka żywność jest bogata w tę witaminę, ale kto wie czy jak się nawet objem tym, to nie wyląduje w kibelku
Lenaka też mam wizytę 14.03. Ostatnio byłam 18.02, jak mogłam zgodzić się na tak długą przerwę? Nie mogę się doczekać.
Dobrego dnia!
Dziewczynki, powodzenia na wizytach, nie stresujcie się i z uśmiechem do gabinetów A Ruda zaraz już będzie na fotelu
Było pytanie o cerę, u mnie na szczęście bez większych zmian. Mam póki co mam tylko jedno miejsce, gdzie pojawia się jeden pryszcz i to zaraz jak tylko zniknie jego poprzednik Nie mogę narzekać
Esthle, u mnie też chyba zwiększyła się bladość cery. W każdym razie, czasem jak mnie mdli, to zdarza się, że ktoś powie: ale Ty jesteś blada...
Wczoraj zauważyłam, że zrobiły mi się jednak spore tzw. zajady w kącikach ust. Znacie jakieś domowe metody, jakaś łagodna maść? Gin na razie nie chciała mi dawać żadnych witamin, a ja zwykle po prostu łykałam witaminy z grupy B, jak mi się coś robiło. Patrzyłam, jaka żywność jest bogata w tę witaminę, ale kto wie czy jak się nawet objem tym, to nie wyląduje w kibelku
Lenaka też mam wizytę 14.03. Ostatnio byłam 18.02, jak mogłam zgodzić się na tak długą przerwę? Nie mogę się doczekać.
Dobrego dnia!
justjestem
Moderatorka
A
Ostatnia edycja:
Ja narazie patrze bardziej z usg,chociaz prawidłowo chyba lekarze z om liczą. Ale u mnie to jakoś slabo ma się do rzeczywistosci. Ja mam 2 tyg roznice miedzy om a usg. Ja w ogole jeszcze przeliczylam sobie od dni plodnych i owulacji to wychodzi jak z usg
justjestem
Moderatorka
A
Ostatnia edycja:
Ann_
Lena dużo wizyt ale rozumiem cie :-) tak bijące serduszko dużo pomaga. Już niedługo minie ten najtrudniejszy czas i będziesz się w spokoju cieszyła ciąża. Uwierz że tym razem będziesz mamusia dzidziusia :-*
Esthle dzięki :-)
U mnie się wszystko pokrywa usg z om jedynie może jeden dzień rozbiegu
Esthle dzięki :-)
U mnie się wszystko pokrywa usg z om jedynie może jeden dzień rozbiegu
reklama
larkaa
aria ja na buzi wyglądam tak samo jak wcześniej, kolor ten sam, dalej na brodzie kilka wyprysków, więc ani więcej ani mniej
cherry fajny chłopak!!! swojskich produktów bardzo zazdroszczę.
ann iśka piękne brzuszki
My w ogóle wygadaliśmy już o ciąży, serduszka nie widzieliśmy, ale skoro wciąż źle się czuje a brzuch rośnie to chyba nie ma co ukrywać....jedynie w pracy powiem po obejrzeniu serduszka.
cherry fajny chłopak!!! swojskich produktów bardzo zazdroszczę.
ann iśka piękne brzuszki
My w ogóle wygadaliśmy już o ciąży, serduszka nie widzieliśmy, ale skoro wciąż źle się czuje a brzuch rośnie to chyba nie ma co ukrywać....jedynie w pracy powiem po obejrzeniu serduszka.