reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Patka to mamy podobmy termin :-) :)moja ostania miesiaczka 12.01, a na tych kalkulatorach data porodu 18.10! Cykle miałam bardzo regularne zawsze co 27dni. Ale z usg wychodzi mi mlodsza ciąża, ja w pt jeszcze nie widziałam serduszka.Ale 3mam kciuki żebyś Ty już zobaczyła, to musi być duża ulga :rofl: Ja w poniedziałek robię wszystkie badania krew mocz i środa znów lecę do gin

Witaj Patka i serdeczne gratulacje! :)

Dziewczynki, powodzenia na wizytach, nie stresujcie się i z uśmiechem do gabinetów ;) A Ruda zaraz już będzie na fotelu :D

Było pytanie o cerę, u mnie na szczęście bez większych zmian. Mam póki co mam tylko jedno miejsce, gdzie pojawia się jeden pryszcz i to zaraz jak tylko zniknie jego poprzednik ;) Nie mogę narzekać :D
Esthle, u mnie też chyba zwiększyła się bladość cery. W każdym razie, czasem jak mnie mdli, to zdarza się, że ktoś powie: ale Ty jesteś blada... :)

Wczoraj zauważyłam, że zrobiły mi się jednak spore tzw. zajady w kącikach ust. Znacie jakieś domowe metody, jakaś łagodna maść? Gin na razie nie chciała mi dawać żadnych witamin, a ja zwykle po prostu łykałam witaminy z grupy B, jak mi się coś robiło. Patrzyłam, jaka żywność jest bogata w tę witaminę, ale kto wie czy jak się nawet objem tym, to nie wyląduje w kibelku ;)

Lenaka też mam wizytę 14.03. Ostatnio byłam 18.02, jak mogłam zgodzić się na tak długą przerwę? :) Nie mogę się doczekać.

Dobrego dnia!

Ja narazie patrze bardziej z usg,chociaz prawidłowo chyba lekarze z om liczą. Ale u mnie to jakoś slabo ma się do rzeczywistosci. Ja mam 2 tyg roznice miedzy om a usg. Ja w ogole jeszcze przeliczylam sobie od dni plodnych i owulacji to wychodzi jak z usg

Lucky ja na problemy z ustami zwykle kapsulke witaminy A rozcinałam i smarowalam kąciki ust,idealnie pomagalo.Ale w ciąży witamina A jest grozna,wiec wachałabym się. Niestety nie wiem co Ci podpowiedzieć

Lena dużo wizyt ale rozumiem cie :-) tak bijące serduszko dużo pomaga. Już niedługo minie ten najtrudniejszy czas i będziesz się w spokoju cieszyła ciąża. Uwierz że tym razem będziesz mamusia dzidziusia :-*

Esthle dzięki :-)

U mnie się wszystko pokrywa usg z om jedynie może jeden dzień rozbiegu

reklama
aria ja na buzi wyglądam tak samo jak wcześniej, kolor ten sam, dalej na brodzie kilka wyprysków, więc ani więcej ani mniej :)
cherry fajny chłopak!!! :) swojskich produktów bardzo zazdroszczę.
ann iśka piękne brzuszki :)

My w ogóle wygadaliśmy już o ciąży, serduszka nie widzieliśmy, ale skoro wciąż źle się czuje a brzuch rośnie to chyba nie ma co ukrywać....jedynie w pracy powiem po obejrzeniu serduszka.

Do góry