reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Dzień dobry z zaciekawieniem czekam na kolejne relacje z wizyt
Ja wlasnie umówiłam sie do gina nr 2 stwierdzilam ze bede spokojniejsza jak bede chodzila co2 tyg z pierwsza ciążą też tak zrobilam i bylam pewniejsza. Takze odliczam pierwsza wizyta 9 kolejna 23

reklama
nevka będzie dobrze tak jak dziewczyny piszą w tym tygodniu nie ma opcji zobaczenia serduszka wiec czekaj spokojnie ;)

ja od wczoraj mam tak dobry humor ten ostatni tydzień przed wizytą był masakryczny ciągły strach dlatego pow ze muszę mieć wizyty co 3 tyg a nie co 4 bo inaczej zwariuje ::p

jak bede w domu tez Wam wrzucę fotkę a nawet nie zapytałam ile ma cm bo byłam tak zachwycona serduszkiem i tym ze tak się ruszało :p

wczoraj byłam na Planecie Singli ( ktoś z Was pisał ze super) i to był najlepszy film jaki od dłuższego czasu oglądałam ryczałam praktycznie cały czas albo ze śmiechu albo normalnie :p

madziorek, supeeer :D czekamy na fotke :) tez chyba powiem swojej gin ze 4 tyg to za dlugo, bo wydaje sie ze to wiecznosc :D

Czesc inka, gratulacje :) opowiedz cos o sobie :)

madziorek, supeeer :D czekamy na fotke :) tez chyba powiem swojej gin ze 4 tyg to za dlugo, bo wydaje sie ze to wiecznosc :D

Czesc inka, gratulacje :) opowiedz cos o sobie :)

moja sie tylko usmeichneła i pow ze nie ma problemu bo miłąm mieć 31 marca i przeniosła na 21 marca :) a ogólnie po tej drugiej wizycie jestem b zadowolona myślałam ze ja zmienię ale nie nabrałam zaufania i taki plus ze jest u nas w szpitalu najbardziej żałuje ze umarł mój lekarz z pierwszej ciąży :(

Inka witaj

Wlasnie czytałam.o tych waszych zajadach i szkodliwoaci dla plodu wit A i jakby mnie ktos w pysk strzelil patrze na moje centrum i tam jest 800 wit A 100%dziennego zapotrzebowania ale uff dla kobiet w ciazy zapotrzebowanie jest na 1250 wywalilam zaraz to cholerstwo bo juz stresa zlapalam

Madziorek30 planeta singli naprawdę super. Uśmiałam się i upłakałam. Mąż mnie zabrał do kina w walentynki. A najlepszy numer zrobiłam jak zabrałam koleżankę do kina, żeby się wyluzować i oderwać od codzienności. Parę tygodni temu. Ona w końcówce ciąży, ja na początku, choć jeszcze nie wiedziałam. No i wybrałam film sugerując się pierwszym zdaniem opisu. "Doskonałe kino kobiece.... no i poszłyśmy na "Moje córki krowy". Masakra. Tak beznadziejnie smętny film, że tylko strzelić sobie w łeb w trakcie. A cała sala zapełniona czyli ludzie lubią taką rozrywkę

Dzieki dziewczyny, wczoraj na wizycie widzialam malenstwo, machalo juz raczkami i nóżkami:-D to moja trzecia ciaża. Mam córkę w wieku przedszkolnym i jedno poronienie na koncie rok temu....mam pełno obaw aaaa chyba oszaleje do października.....mam nadzieję, że się jakoś wbiję w temat, bo widzę, że jesteście bardzo rozgadane:-D

reklama
Do góry