reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Taka_ja czyli wszystko robi tam położna?? Kurczę ja chyba jednak wolę lekarza..jakoś pewniej się czuje, że prowadzi lekarz...chociaż może te położne mają podobną wiedzę co?

reklama
tekila85 tak, z tego co zdążyłam się zorientować to własnie tak jest.. Chyba , że cos się dzieje nie tak, wtedy w grę wchodzi lekarz.. Ta moja położna wydaje się być fajną, konkretną babeczką - obym sie nie myliła;-) ;)

Dodam, że na pierwsze i kolejne USG będę jeździła do szpitala i pewnie tam jakiś lekarz lub specjalista od USG będzie je wykonywał.. nie mogę się już doczekać:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

A ja pozdrawiam ze szpitala :( znowu zaczęłam plamic i pojechałam na ip i zostawili mnie w szpitalu. Na usg stwierdzili, ze pecherzyk jest ale nie jest takie jak być powinien, tzn jest waziutki i podłużny a nie prawie okrągły jak powinien być... no i zostanę tu około tygodnia i za tydzień zobaczymy jak będzie się ciąża rozwijać... jutro mam mieć robioną betę i tsh, więc też będę wiedziała na czym mniej więcej stoję...

A ja pozdrawiam ze szpitala :( znowu zaczęłam plamic i pojechałam na ip i zostawili mnie w szpitalu. Na usg stwierdzili, ze pecherzyk jest ale nie jest takie jak być powinien, tzn jest waziutki i podłużny a nie prawie okrągły jak powinien być... no i zostanę tu około tygodnia i za tydzień zobaczymy jak będzie się ciąża rozwijać... jutro mam mieć robioną betę i tsh, więc też będę wiedziała na czym mniej więcej stoję...
Bardzo współczuje :( domyslam się ,że umierasz ze strachu :(
Ale wszystko będzie dobrze, musisz być silna i dobrej mysli !

Papciorkowa masz skurcze jak na @??? mi one też dokuczały powiedziałam lekarzowi i kazał mi brać magnez "ASMAG" 3 x dziennie po jednej tab. chyba że się nasilą to po dwie tabletki:)) i dodatkowo DHEA mama więc polecam ) bo wiem że takie skurcze bywają groźne dla zarodka:)

Ja mialam potworne te bóle jakby mnie nie wiem.jak.ostry okres miał zalać jak powiedziałam.ginowi ze mnie tak boli w 4tyg to.mi sie zapytał czy tak.dawno w ciąży nie byłam że juz nie pamietam jak to boli po czym.mnie wyśmiał i stwierdził że ma boleć.
Ale w czwartek tak mnie ciągło że zadzwoniłam do babki co mi 1 ciąże prowadziła i kazała wziasc lutke ale uprzedziła że przy drugim dziecku bedzie bolało wiecej ale jesli na drugi dzien mnie bedzie.tak ciaglo to mialam przyjechac i wchodzic bez kolejki a to babka.na nfz
Na szczescie juz jest o niebo lepiej magnez łykam.aspargin 2x3 tab na moje skaczace oko i powieke ale tez juz pomalu mi przechodzi. A centrum tez.na to.oko łykałam ale chyba przestane zobaczymy co mi powie 9 na wizycie bo ja mam jeszcze hashimoto i w centrum jest jod i selen ktorego potrzebuje.
Wogole to u mnie jest taki przypal ze musze chodzic do 2 ginow w 2 miastach bo nie wiem gdzie koniec koncow trafie a u nas w szpitalu jest tak ze pacjentki od innych ginow sa z gory olewane.

Pati to odpoczywaj i sie nie stresuj będzie dobrze

reklama
PatiMyszka masz jakieś zdjęcie? Ja właśnie obejrzałam swoje i mój pęcherzyk ma taki nieregularny kształt :( generalnie po potwierdzeniu bety gin przepisał mi 2x dziennie duphaston i luteinę raz dziennie a jak poszłam do niego w czwartek to zwiększył luteinę do 3x. Co myślicie?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry