reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Taka_ja czyli wszystko robi tam położna?? Kurczę ja chyba jednak wolę lekarza..jakoś pewniej się czuje, że prowadzi lekarz...chociaż może te położne mają podobną wiedzę co?

reklama
tekila85 tak, z tego co zdążyłam się zorientować to własnie tak jest.. Chyba , że cos się dzieje nie tak, wtedy w grę wchodzi lekarz.. Ta moja położna wydaje się być fajną, konkretną babeczką - obym sie nie myliła;-) ;)

Dodam, że na pierwsze i kolejne USG będę jeździła do szpitala i pewnie tam jakiś lekarz lub specjalista od USG będzie je wykonywał.. nie mogę się już doczekać:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

A ja pozdrawiam ze szpitala :( znowu zaczęłam plamic i pojechałam na ip i zostawili mnie w szpitalu. Na usg stwierdzili, ze pecherzyk jest ale nie jest takie jak być powinien, tzn jest waziutki i podłużny a nie prawie okrągły jak powinien być... no i zostanę tu około tygodnia i za tydzień zobaczymy jak będzie się ciąża rozwijać... jutro mam mieć robioną betę i tsh, więc też będę wiedziała na czym mniej więcej stoję...

A ja pozdrawiam ze szpitala :( znowu zaczęłam plamic i pojechałam na ip i zostawili mnie w szpitalu. Na usg stwierdzili, ze pecherzyk jest ale nie jest takie jak być powinien, tzn jest waziutki i podłużny a nie prawie okrągły jak powinien być... no i zostanę tu około tygodnia i za tydzień zobaczymy jak będzie się ciąża rozwijać... jutro mam mieć robioną betę i tsh, więc też będę wiedziała na czym mniej więcej stoję...
Bardzo współczuje :( domyslam się ,że umierasz ze strachu :(
Ale wszystko będzie dobrze, musisz być silna i dobrej mysli !

Papciorkowa masz skurcze jak na @??? mi one też dokuczały powiedziałam lekarzowi i kazał mi brać magnez "ASMAG" 3 x dziennie po jednej tab. chyba że się nasilą to po dwie tabletki:)) i dodatkowo DHEA mama więc polecam ) bo wiem że takie skurcze bywają groźne dla zarodka:)

Ja mialam potworne te bóle jakby mnie nie wiem.jak.ostry okres miał zalać jak powiedziałam.ginowi ze mnie tak boli w 4tyg to.mi sie zapytał czy tak.dawno w ciąży nie byłam że juz nie pamietam jak to boli po czym.mnie wyśmiał i stwierdził że ma boleć.
Ale w czwartek tak mnie ciągło że zadzwoniłam do babki co mi 1 ciąże prowadziła i kazała wziasc lutke ale uprzedziła że przy drugim dziecku bedzie bolało wiecej ale jesli na drugi dzien mnie bedzie.tak ciaglo to mialam przyjechac i wchodzic bez kolejki a to babka.na nfz
Na szczescie juz jest o niebo lepiej magnez łykam.aspargin 2x3 tab na moje skaczace oko i powieke ale tez juz pomalu mi przechodzi. A centrum tez.na to.oko łykałam ale chyba przestane zobaczymy co mi powie 9 na wizycie bo ja mam jeszcze hashimoto i w centrum jest jod i selen ktorego potrzebuje.
Wogole to u mnie jest taki przypal ze musze chodzic do 2 ginow w 2 miastach bo nie wiem gdzie koniec koncow trafie a u nas w szpitalu jest tak ze pacjentki od innych ginow sa z gory olewane.

Pati to odpoczywaj i sie nie stresuj będzie dobrze

reklama
PatiMyszka masz jakieś zdjęcie? Ja właśnie obejrzałam swoje i mój pęcherzyk ma taki nieregularny kształt :( generalnie po potwierdzeniu bety gin przepisał mi 2x dziennie duphaston i luteinę raz dziennie a jak poszłam do niego w czwartek to zwiększył luteinę do 3x. Co myślicie?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry