reklama
Pęcherzyk ciążąwy nie musi mieć regularnego, owalnego kształtu, może być podłóżny, lekko spłaszczony.Nie miałam plamienia. Nic...
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Gdyby cos działo się z ciążą to raczej by powiedział.
Ale dlaczego lekarz zalecił Ci duphaston i luteinę??
Chetnie zeskanowałabym Ci swoje zdjęcie , ale nie mam teraz możliwości
Tu gdzie krzyżyki to Twoje dziecko u mnie widać to troszke inaczej, ponieważ naokoło jest takie kółeczko, jakby był w bańce...
Ale nie martw sie , ani nie stresuj, kazda ciąża jest inna, gdyby cos było nie tak to lekarz by powiedział..
Tu gdzie krzyżyki to Twoje dziecko u mnie widać to troszke inaczej, ponieważ naokoło jest takie kółeczko, jakby był w bańce...
Ale nie martw sie , ani nie stresuj, kazda ciąża jest inna, gdyby cos było nie tak to lekarz by powiedział..
Basiu jaka cena tego omegamed? Mi też lekarz kazał to brać.
Kupiłam te tabletki omegamed optima ale wyszło tak że byłam w kilku punktach i wszędzie były sprzedawane 30+30 tabletek ale 30 optima i 30 DHA i za opakowanie zapłaciłam 50 zł a że będę potrzebowała w sumie 2 to z drugim się wstrzymałam i zamówię przez neta bo jest taniej
PatiMyszka1991
Fanka BB :)
U mnie właśnie jeszcze zarodka nie widać, bo może być za wcześnie a sam pecherzyk jest taki całkiem płaski... zobaczymy jak się rozwinie za tydzień i wtedy będę wiedziała co i jak... zresztą już po jutrzejsze becie będę wiedziała czy wszystko jest ok, czy dobrze przyrasta.
reklama