reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Dziewczynki nie wiem co wam poradzić :( ale jak patrze na swoje usg to mój pęcherzyk jest idealnie okragły, kulka.
Nitka a miałaś plamienie? Mówił Ci lekarz dlaczego zaleca Ci duphaston i luteine?

reklama
Nie miałam plamienia. Nic...

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Pęcherzyk ciążąwy nie musi mieć regularnego, owalnego kształtu, może być podłóżny, lekko spłaszczony.
Gdyby cos działo się z ciążą to raczej by powiedział.

Ale dlaczego lekarz zalecił Ci duphaston i luteinę??

Madzzia jak zapytałam czemu mi zwiększył to powiedział ze lepiej jak jest wiecej progesteronu niż mniej...

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Chetnie zeskanowałabym Ci swoje zdjęcie , ale nie mam teraz możliwości :(

Tu gdzie krzyżyki to Twoje dziecko :) u mnie widać to troszke inaczej, ponieważ naokoło jest takie kółeczko, jakby był w bańce...

Ale nie martw sie , ani nie stresuj, kazda ciąża jest inna, gdyby cos było nie tak to lekarz by powiedział..

Dziewczyny jeśli mam przepisane 3x1 duphaston a zapomniałam dzisiaj popołudniu wziąść....to nic się nie stanie jeśli wezmę dzisiaj tylko 2 razy?

Basiu jaka cena tego omegamed? Mi też lekarz kazał to brać.

Kupiłam te tabletki omegamed optima ale wyszło tak że byłam w kilku punktach i wszędzie były sprzedawane 30+30 tabletek ale 30 optima i 30 DHA i za opakowanie zapłaciłam 50 zł a że będę potrzebowała w sumie 2 to z drugim się wstrzymałam i zamówię przez neta bo jest taniej

U mnie właśnie jeszcze zarodka nie widać, bo może być za wcześnie a sam pecherzyk jest taki całkiem płaski... zobaczymy jak się rozwinie za tydzień i wtedy będę wiedziała co i jak... zresztą już po jutrzejsze becie będę wiedziała czy wszystko jest ok, czy dobrze przyrasta.

reklama
Do góry