reklama
PatiMyszka1991
Fanka BB :)
A ja pozdrawiam ze szpitala znowu zaczęłam plamic i pojechałam na ip i zostawili mnie w szpitalu. Na usg stwierdzili, ze pecherzyk jest ale nie jest takie jak być powinien, tzn jest waziutki i podłużny a nie prawie okrągły jak powinien być... no i zostanę tu około tygodnia i za tydzień zobaczymy jak będzie się ciąża rozwijać... jutro mam mieć robioną betę i tsh, więc też będę wiedziała na czym mniej więcej stoję...
Bardzo współczuje domyslam się ,że umierasz ze strachuA ja pozdrawiam ze szpitala znowu zaczęłam plamic i pojechałam na ip i zostawili mnie w szpitalu. Na usg stwierdzili, ze pecherzyk jest ale nie jest takie jak być powinien, tzn jest waziutki i podłużny a nie prawie okrągły jak powinien być... no i zostanę tu około tygodnia i za tydzień zobaczymy jak będzie się ciąża rozwijać... jutro mam mieć robioną betę i tsh, więc też będę wiedziała na czym mniej więcej stoję...
Ale wszystko będzie dobrze, musisz być silna i dobrej mysli !
papcia
Mamunia Lenuśki
Papciorkowa masz skurcze jak na @??? mi one też dokuczały powiedziałam lekarzowi i kazał mi brać magnez "ASMAG" 3 x dziennie po jednej tab. chyba że się nasilą to po dwie tabletki) i dodatkowo DHEA mama więc polecam ) bo wiem że takie skurcze bywają groźne dla zarodka
Ja mialam potworne te bóle jakby mnie nie wiem.jak.ostry okres miał zalać jak powiedziałam.ginowi ze mnie tak boli w 4tyg to.mi sie zapytał czy tak.dawno w ciąży nie byłam że juz nie pamietam jak to boli po czym.mnie wyśmiał i stwierdził że ma boleć.
Ale w czwartek tak mnie ciągło że zadzwoniłam do babki co mi 1 ciąże prowadziła i kazała wziasc lutke ale uprzedziła że przy drugim dziecku bedzie bolało wiecej ale jesli na drugi dzien mnie bedzie.tak ciaglo to mialam przyjechac i wchodzic bez kolejki a to babka.na nfz
Na szczescie juz jest o niebo lepiej magnez łykam.aspargin 2x3 tab na moje skaczace oko i powieke ale tez juz pomalu mi przechodzi. A centrum tez.na to.oko łykałam ale chyba przestane zobaczymy co mi powie 9 na wizycie bo ja mam jeszcze hashimoto i w centrum jest jod i selen ktorego potrzebuje.
Wogole to u mnie jest taki przypal ze musze chodzic do 2 ginow w 2 miastach bo nie wiem gdzie koniec koncow trafie a u nas w szpitalu jest tak ze pacjentki od innych ginow sa z gory olewane.
Pati to odpoczywaj i sie nie stresuj będzie dobrze
Ja mialam potworne te bóle jakby mnie nie wiem.jak.ostry okres miał zalać jak powiedziałam.ginowi ze mnie tak boli w 4tyg to.mi sie zapytał czy tak.dawno w ciąży nie byłam że juz nie pamietam jak to boli po czym.mnie wyśmiał i stwierdził że ma boleć.
Ale w czwartek tak mnie ciągło że zadzwoniłam do babki co mi 1 ciąże prowadziła i kazała wziasc lutke ale uprzedziła że przy drugim dziecku bedzie bolało wiecej ale jesli na drugi dzien mnie bedzie.tak ciaglo to mialam przyjechac i wchodzic bez kolejki a to babka.na nfz
Na szczescie juz jest o niebo lepiej magnez łykam.aspargin 2x3 tab na moje skaczace oko i powieke ale tez juz pomalu mi przechodzi. A centrum tez.na to.oko łykałam ale chyba przestane zobaczymy co mi powie 9 na wizycie bo ja mam jeszcze hashimoto i w centrum jest jod i selen ktorego potrzebuje.
Wogole to u mnie jest taki przypal ze musze chodzic do 2 ginow w 2 miastach bo nie wiem gdzie koniec koncow trafie a u nas w szpitalu jest tak ze pacjentki od innych ginow sa z gory olewane.
Pati to odpoczywaj i sie nie stresuj będzie dobrze
M
MartaDiabłaWarta
Gość
@PatiMyszka1991 trzymam kciuki za Was :*
reklama
nitka32
Zaciekawiona BB
PatiMyszka masz jakieś zdjęcie? Ja właśnie obejrzałam swoje i mój pęcherzyk ma taki nieregularny kształt generalnie po potwierdzeniu bety gin przepisał mi 2x dziennie duphaston i luteinę raz dziennie a jak poszłam do niego w czwartek to zwiększył luteinę do 3x. Co myślicie?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app