reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Aria tak koła pompowane szczególnie na krzywe trasy.
Bo ta spacerówka jest kubelkowa. Bynajmniej na taką wygląda. Na pewno rozkłada się na płasko?

reklama
Spacerówka sie rozkłada na płasko :) ja jestem juz przekonana do tego wózka.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

masakra kobitki nie dam rady wszystkiego nadrobić rozpisałyście się że hej;)))
Nusia 16 wizytę masz 02 czy 07? bo ja mam dwa terminy:) w każdym razie musi być dobrze :)))

Neilaa śliczne dzięki:))
Papciarkowa
masz skurcze jak na @??? mi one też dokuczały powiedziałam lekarzowi i kazał mi brać magnez "ASMAG" 3 x dziennie po jednej tab. chyba że się nasilą to po dwie tabletki:)) i dodatkowo DHEA mama więc polecam ) bo wiem że takie skurcze bywają groźne dla zarodka:)))

Larka to czyli wizytę też mamy w ten sam dzień 07.03;))

Justjestemm też nie widziałam jeszcze serduszka w 41 dc miałam wizytę ale sam piękny zarodek był:) teraz liczę że 02 lub 07 zobaczę moje cudne serduszko:))

Princeseczka mam to samo z tą luteiną i szlak mnie trafia bo co chwile wkdładkę muszę zmieniać;))

Kochane jutro musze isc do pracy na 10 h żeby umowe podpisać .... pracuje w salonie meblowym i nie mam pojęcia jak dotwam do końca mam nadzieje że będzie wszystko ok....

Ostatnia edycja:
Aria1010 mi lekaż kazał brac witaminy razem z dużą ilością kwasu foliowego od 1wszej wizyty, ponieważ jak poszłam do niego z pozytywnym testem to okazało się od razu na usg ,że będę mamusią :) i kazał brać cały czas , przez okres karmienia piersią także.

Co do wózka znajdę ten , co kiedyś już o nim mówiłam i podeśle link :)

Nevka współczuję Ci ....wrrr

Co do wózka , zwróciłam uwagę na Quinny Buzz, oczywiście nie jest to jeszcze żaden wybór, tylko po prostu wpadł mi w oko :)

Załączniki

• wozek.png
    wozek.png
    38,6 KB · Wyświetleń: 71
Aria, moja ginekolog z kolei tak jak Twój lekarz, powiedziała, że do 12 tygodnia mam brać tylko kwas foliowy. Ale konkretnie folik mama, bo tam jest jod i coś jeszcze.

Dziewczyny a mnie np.ginekolog nie badał jeszcze na fotelu, nie wiem czy tutaj to pisałam czy w innym watku październikowych mam, ale stwierdził ,że na usg widać,że jest wszystko w porządku z dzidzią i macicą....a was badali??

też go ogladałam ;) ale póki co mam jeszczer duuzzzo czasu... (narazie i tak dla mnie tako wygrywa;) )

tak wywiad, później na fotelu badanie + ctytologia i na końcu usg

reklama
Mi lekarz nie robił ani cytologii ani badania na fotelu...po pierwszej wizycie zalecił badania krew, mocz itp.
Miałam co prawda dopiero 2 wizyty, następną mam 4 marca, ponieważ jest teraz na urlopie..
Robił tylko wywiad i 2x usg....
:eek:

Do góry