reklama
wiesz co tu jest link do tego wózka (ps.jakiii drogi!!!)
Link do: ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2016 - sklep internetowy: MIMA XARI FLAIR 2G ARGENTO 2016 wózek głęboko-spacerowy + fotelik samochodowy Besafe IZI GO
ogólnie stylistyka spoko ale mi by kola i spacerowka przeszkadzała
ale ktorejs sie b.podoba wiec sama z ciekawosci sprawdzilam
Link do: ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2016 - sklep internetowy: MIMA XARI FLAIR 2G ARGENTO 2016 wózek głęboko-spacerowy + fotelik samochodowy Besafe IZI GO
ogólnie stylistyka spoko ale mi by kola i spacerowka przeszkadzała
ale ktorejs sie b.podoba wiec sama z ciekawosci sprawdzilam
masakra kobitki nie dam rady wszystkiego nadrobić rozpisałyście się że hej))
Nusia 16 wizytę masz 02 czy 07? bo ja mam dwa terminy w każdym razie musi być dobrze ))
Neilaa śliczne dzięki)
Papciarkowa
masz skurcze jak na @??? mi one też dokuczały powiedziałam lekarzowi i kazał mi brać magnez "ASMAG" 3 x dziennie po jednej tab. chyba że się nasilą to po dwie tabletki) i dodatkowo DHEA mama więc polecam ) bo wiem że takie skurcze bywają groźne dla zarodka))
Larka to czyli wizytę też mamy w ten sam dzień 07.03)
Justjestemm też nie widziałam jeszcze serduszka w 41 dc miałam wizytę ale sam piękny zarodek był teraz liczę że 02 lub 07 zobaczę moje cudne serduszko)
Princeseczka mam to samo z tą luteiną i szlak mnie trafia bo co chwile wkdładkę muszę zmieniać)
Kochane jutro musze isc do pracy na 10 h żeby umowe podpisać .... pracuje w salonie meblowym i nie mam pojęcia jak dotwam do końca mam nadzieje że będzie wszystko ok....
Nusia 16 wizytę masz 02 czy 07? bo ja mam dwa terminy w każdym razie musi być dobrze ))
Neilaa śliczne dzięki)
Papciarkowa
masz skurcze jak na @??? mi one też dokuczały powiedziałam lekarzowi i kazał mi brać magnez "ASMAG" 3 x dziennie po jednej tab. chyba że się nasilą to po dwie tabletki) i dodatkowo DHEA mama więc polecam ) bo wiem że takie skurcze bywają groźne dla zarodka))
Larka to czyli wizytę też mamy w ten sam dzień 07.03)
Justjestemm też nie widziałam jeszcze serduszka w 41 dc miałam wizytę ale sam piękny zarodek był teraz liczę że 02 lub 07 zobaczę moje cudne serduszko)
Princeseczka mam to samo z tą luteiną i szlak mnie trafia bo co chwile wkdładkę muszę zmieniać)
Kochane jutro musze isc do pracy na 10 h żeby umowe podpisać .... pracuje w salonie meblowym i nie mam pojęcia jak dotwam do końca mam nadzieje że będzie wszystko ok....
Ostatnia edycja:
Aria1010 mi lekaż kazał brac witaminy razem z dużą ilością kwasu foliowego od 1wszej wizyty, ponieważ jak poszłam do niego z pozytywnym testem to okazało się od razu na usg ,że będę mamusią i kazał brać cały czas , przez okres karmienia piersią także.
Co do wózka znajdę ten , co kiedyś już o nim mówiłam i podeśle link
Nevka współczuję Ci ....wrrr
Co do wózka znajdę ten , co kiedyś już o nim mówiłam i podeśle link
Nevka współczuję Ci ....wrrr
luckychoice
Fanka BB :)
Aria, moja ginekolog z kolei tak jak Twój lekarz, powiedziała, że do 12 tygodnia mam brać tylko kwas foliowy. Ale konkretnie folik mama, bo tam jest jod i coś jeszcze.
Dziewczyny a mnie np.ginekolog nie badał jeszcze na fotelu, nie wiem czy tutaj to pisałam czy w innym watku październikowych mam, ale stwierdził ,że na usg widać,że jest wszystko w porządku z dzidzią i macicą....a was badali??
reklama
Mi lekarz nie robił ani cytologii ani badania na fotelu...po pierwszej wizycie zalecił badania krew, mocz itp.
Miałam co prawda dopiero 2 wizyty, następną mam 4 marca, ponieważ jest teraz na urlopie..
Robił tylko wywiad i 2x usg....
Miałam co prawda dopiero 2 wizyty, następną mam 4 marca, ponieważ jest teraz na urlopie..
Robił tylko wywiad i 2x usg....