reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Priinceseczka - no i mnie to jeszcze pewnie 5 razy się zmieni :) z wczorajszego usg jej wyszedł termin 30.10 :) dlatego czekam do momentu aż zobaczę serduszko i Ź wtedy termin będę brała pod uwagę ;) a zobaczę pewnie na tym usg 14.03 :) to będzie już chyba początek 8 tygodnia, więc już pewnie będzie widać ;)

reklama
Marbia a co z ta beta?

Tekila będzie dobrze. Nie stresuj sie bo stres nie wskazany w Twoim stanie.

Natusia na gardlo sa naturalne tabletki z serii dla ciezaznych *spam*. Ktore mozesz stosowac.

Aria ja tez usg 15tego ;) pewnie podobny termin będziemy miec.

Ja dzisiaj cierpie. Tak mnie wiezadla ciągną ze masakra, w obu pachwinach czuje, bylam z Mala na spacerze i ledwo szlam. Ale za to nauczylam sie wciagac wózek po schodach zeby nie nosic ;) teraz Mala spi na balkonie a ja mam chwile zeby podczytac bo pozniej to nie sposob was nadrobic. Co do l4 ja i waszej nudy to zazdroszcze. Ja co prawda na macierzynskim, ale z moja dwojka ledwo na zkretach wyrabiam wieczorem padam o 20 spac razem z dziecmi.

Moja fasolka araczej czarna plamka na usg mierzyla we czwartek 2.9mm i to 4 tydzien wedlug gina coekawe czy we czwartek bedzie znowu usg.
W poniedzialek musze isc na badania ale tez jestem przeziebiona- chyba zatoki i nie wiem czy isc czy sie powstrzymac

Marbia 56% nie jest źle. Niektorzy lekarze mowia ze ponizej 50 dopiero jest malo, ale wtedy kaza powtorzyc. Nie martw sie na zapas i poczekaj na wizyte.

Natusia ja na gardlo polecam tabletki do ssania dla dzieci Natursept. Bardzo mi smakowaly ;) a *spam* rzeczywiscie ma fajna oferte dla ciezarnych bo i na katar. Ja akurat tylko ich syrop bralam.

Z objawow to mi czesto niedobrze, ale wymiotow nie mam. Mój mąż sam stwierdzil, ze w tej ciazy mam cos wiecej mdlosci niz w poprzedniej.
Z tym wygladem tez tak z przymruzeniem oka to traktuje. Z corka nie mialam żadnych wypryskow na twarzy, wlosy tez byly ok.

Mam to samo czesto mdlosci ale póki co nie wymiotuje. W pierwszej ciąży tylko raz mi się niedobrze zrobiło a teraz codziennie chociaż raz.

Justjestem - spokojnie :) ja w ogóle nie mam mdłości, piersi czasem i na pół dnia potrafią przestać boleć... ja już wcale nie zwracam na to uwagi i staram się nie stresować na darmo, bo stres dodatkowo szkodzi :)

reklama
Zapraszamy do tematu Zaczytane mamusie, gwarantuje ze jak się wciągniesz w niektóre pozycje to stracisz poczucie czasu :)
Dziekuje bardzo, chętnie tam zajrzę :)

Lubię czytać, ale tylko w tedy , gdy mam czas, a teraz mam go mnóstwo...uwielbiam kryminały !

Dzisiaj wstałam wcześnie i torpeda od rana , jakoś tak mam w soboty, gorzej w tygodniu haha Posprzątane już, obiad się gotuje i znowu zaczyna się nuda.
Dobrze,że mój dzisiaj wraca wczesniej z pracy i będziemy sobie cos porabiać :) może jakaś kolacyjka gdzieś na mieście , spacer :)

A wy jakie macie plany na wieczór??

Do góry