reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Priinceseczka - no i mnie to jeszcze pewnie 5 razy się zmieni :) z wczorajszego usg jej wyszedł termin 30.10 :) dlatego czekam do momentu aż zobaczę serduszko i Ź wtedy termin będę brała pod uwagę ;) a zobaczę pewnie na tym usg 14.03 :) to będzie już chyba początek 8 tygodnia, więc już pewnie będzie widać ;)

reklama
Marbia a co z ta beta?

Tekila będzie dobrze. Nie stresuj sie bo stres nie wskazany w Twoim stanie.

Natusia na gardlo sa naturalne tabletki z serii dla ciezaznych *spam*. Ktore mozesz stosowac.

Aria ja tez usg 15tego ;) pewnie podobny termin będziemy miec.

Ja dzisiaj cierpie. Tak mnie wiezadla ciągną ze masakra, w obu pachwinach czuje, bylam z Mala na spacerze i ledwo szlam. Ale za to nauczylam sie wciagac wózek po schodach zeby nie nosic ;) teraz Mala spi na balkonie a ja mam chwile zeby podczytac bo pozniej to nie sposob was nadrobic. Co do l4 ja i waszej nudy to zazdroszcze. Ja co prawda na macierzynskim, ale z moja dwojka ledwo na zkretach wyrabiam wieczorem padam o 20 spac razem z dziecmi.

Moja fasolka araczej czarna plamka na usg mierzyla we czwartek 2.9mm i to 4 tydzien wedlug gina coekawe czy we czwartek bedzie znowu usg.
W poniedzialek musze isc na badania ale tez jestem przeziebiona- chyba zatoki i nie wiem czy isc czy sie powstrzymac

Marbia 56% nie jest źle. Niektorzy lekarze mowia ze ponizej 50 dopiero jest malo, ale wtedy kaza powtorzyc. Nie martw sie na zapas i poczekaj na wizyte.

Natusia ja na gardlo polecam tabletki do ssania dla dzieci Natursept. Bardzo mi smakowaly ;) a *spam* rzeczywiscie ma fajna oferte dla ciezarnych bo i na katar. Ja akurat tylko ich syrop bralam.

Z objawow to mi czesto niedobrze, ale wymiotow nie mam. Mój mąż sam stwierdzil, ze w tej ciazy mam cos wiecej mdlosci niz w poprzedniej.
Z tym wygladem tez tak z przymruzeniem oka to traktuje. Z corka nie mialam żadnych wypryskow na twarzy, wlosy tez byly ok.

Mam to samo czesto mdlosci ale póki co nie wymiotuje. W pierwszej ciąży tylko raz mi się niedobrze zrobiło a teraz codziennie chociaż raz.

Justjestem - spokojnie :) ja w ogóle nie mam mdłości, piersi czasem i na pół dnia potrafią przestać boleć... ja już wcale nie zwracam na to uwagi i staram się nie stresować na darmo, bo stres dodatkowo szkodzi :)

reklama
Zapraszamy do tematu Zaczytane mamusie, gwarantuje ze jak się wciągniesz w niektóre pozycje to stracisz poczucie czasu :)
Dziekuje bardzo, chętnie tam zajrzę :)

Lubię czytać, ale tylko w tedy , gdy mam czas, a teraz mam go mnóstwo...uwielbiam kryminały !

Dzisiaj wstałam wcześnie i torpeda od rana , jakoś tak mam w soboty, gorzej w tygodniu haha Posprzątane już, obiad się gotuje i znowu zaczyna się nuda.
Dobrze,że mój dzisiaj wraca wczesniej z pracy i będziemy sobie cos porabiać :) może jakaś kolacyjka gdzieś na mieście , spacer :)

A wy jakie macie plany na wieczór??

Do góry