reklama
luckychoice
Fanka BB :)
Papciarkowa, nie pomogę, bo też mieszkam w centrum. Z chęcią poczytam rady innych dziewczyn, bo trochę marzy nam się dom
Rybki, choroba lokomocyjna w windzie, rozbawiłaś mnie
Rybki, choroba lokomocyjna w windzie, rozbawiłaś mnie
neilaaa
Papciarkowa my też stoimy przed tym dylematem. Musimy cos zmień bo 2 pokoje dla 4osób to już się ciasno będzie robić. I teraz myślimy czy większe mieszkanie praktycznie obok naszego bloku bo wybudował się nowy blok czy myśleć o domku na przedmieściach. Mieszkamy teraz w takim miejscu że do przedszkola, podstawówki, gimnazjum i nawet liceum mamy max 10 minut spacerkiem. Do rodziców i teściowej 2 przystanki autobusowe. Sklepy blisko. Znowu na przedmieściach wszędzie trzeba by wozić dzieci.
larkaa
Ja tez serducha nie widziałam, wizytę mam 7 marca [emoji4] odnośnie mieszkania, ja 8 lat temu przeprowadziłam sie z Wrocławia na pierwsza wioskę za miastem. Szczerze? Nie chce juz wracać do miasta, teraz zaczynamy szukać domu i szukamy podobnej lokalizacji co teraz.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Natusia16
Helloł sobotnio
Ann no tak rzadko się to zdarza,ale cc mogą się pokryć.
Jejku jak ja bym chciała już chociażby wrzesień..
Wczoraj naciągnęłam sobie lewą pachwinę i ledwo chodzę. Póki co to piersi bolą mnie tylko wieczorami,poza tym prócz zmęczenia objawów brak.
Ale miałam sny porąbane dziś..
Od wczoraj boli mnie gardło polecicie może jakiś spray dla ciężarnych?
Ann no tak rzadko się to zdarza,ale cc mogą się pokryć.
Jejku jak ja bym chciała już chociażby wrzesień..
Wczoraj naciągnęłam sobie lewą pachwinę i ledwo chodzę. Póki co to piersi bolą mnie tylko wieczorami,poza tym prócz zmęczenia objawów brak.
Ale miałam sny porąbane dziś..
Od wczoraj boli mnie gardło polecicie może jakiś spray dla ciężarnych?
reklama
Marbia z betą nie doradzę, bo ja nie w temacie.
Justjestem ja jeszcze nawet raz u gina nie byłam, w czwartek pierwsza wizyta.
My mieszkamy może nie na przedmieściach, ale w takiej granicznej dzielnicy miasta i jak dla nas super - a do przedszkola i podstawówki też mamy rzut beretem
Justjestem ja jeszcze nawet raz u gina nie byłam, w czwartek pierwsza wizyta.
My mieszkamy może nie na przedmieściach, ale w takiej granicznej dzielnicy miasta i jak dla nas super - a do przedszkola i podstawówki też mamy rzut beretem