reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

U mnie z objawów mdłości ale lekkie napadowe. Choroba lokomocyjna czasem nawet w windzie. Ból piersi bardzo. I kawa! Pije 4 dziennie i uwielbiam!!! Ostatni...1-2tygodniowo.

reklama
U mnie też 9 tydzień dziś się zaczyna i piersi nie mam takich tkliwych i wrażliwych jak na początku :-D

Papciarkowa, nie pomogę, bo też mieszkam w centrum. Z chęcią poczytam rady innych dziewczyn, bo trochę marzy nam się dom :)

Rybki, choroba lokomocyjna w windzie, rozbawiłaś mnie :D

Papciarkowa my też stoimy przed tym dylematem. Musimy cos zmień bo 2 pokoje dla 4osób to już się ciasno będzie robić. I teraz myślimy czy większe mieszkanie praktycznie obok naszego bloku bo wybudował się nowy blok czy myśleć o domku na przedmieściach. Mieszkamy teraz w takim miejscu że do przedszkola, podstawówki, gimnazjum i nawet liceum mamy max 10 minut spacerkiem. Do rodziców i teściowej 2 przystanki autobusowe. Sklepy blisko. Znowu na przedmieściach wszędzie trzeba by wozić dzieci.

Ja tez serducha nie widziałam, wizytę mam 7 marca [emoji4] odnośnie mieszkania, ja 8 lat temu przeprowadziłam sie z Wrocławia na pierwsza wioskę za miastem. Szczerze? Nie chce juz wracać do miasta, teraz zaczynamy szukać domu i szukamy podobnej lokalizacji co teraz.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Helloł sobotnio :biggrin2:
Ann no tak rzadko się to zdarza,ale cc mogą się pokryć.

Jejku jak ja bym chciała już chociażby wrzesień..
Wczoraj naciągnęłam sobie lewą pachwinę i ledwo chodzę. Póki co to piersi bolą mnie tylko wieczorami,poza tym prócz zmęczenia objawów brak.
Ale miałam sny porąbane dziś..
Od wczoraj boli mnie gardło polecicie może jakiś spray dla ciężarnych?

reklama
Marbia z betą nie doradzę, bo ja nie w temacie.

Justjestem ja jeszcze nawet raz u gina nie byłam, w czwartek pierwsza wizyta.

My mieszkamy może nie na przedmieściach, ale w takiej granicznej dzielnicy miasta i jak dla nas super - a do przedszkola i podstawówki też mamy rzut beretem;)

Do góry