reklama
madziorek30
Fanka BB :)
ja tez jeszcze serduszka nie wiedziałam w poniedziałek wizyta od kilku dni stres jak nie wiem dziś sny miałam ze krew miałam na wkładce masakra teraz mam przerwę miedzy wizytami 4 tyg musze pow ze chce co 3 tyg bo ten ost tydzień to mnie psychicznie wykończy ;/
witam nowe mamusie
na książki to ja czasu nie umiem znaleźć jak wrócę z pracy zanim wszystko ogarnę to jestem tak padnięta ze ide spać a l4 na razie nawet nie ma możliwości bo mam jeszcze dodatkowe zastępstwo za koleżankę wiec nawet nie ma za bardzo jak a z drugiej strony to tez dodatkowa kasa która potem liczy się do macierzyńskiego wiec puki dobrze się czuje to będę pracować ale max do końca czerwca
i dalej bezobjawowo jedynie to mi cały czas zimno ;/
witam nowe mamusie
na książki to ja czasu nie umiem znaleźć jak wrócę z pracy zanim wszystko ogarnę to jestem tak padnięta ze ide spać a l4 na razie nawet nie ma możliwości bo mam jeszcze dodatkowe zastępstwo za koleżankę wiec nawet nie ma za bardzo jak a z drugiej strony to tez dodatkowa kasa która potem liczy się do macierzyńskiego wiec puki dobrze się czuje to będę pracować ale max do końca czerwca
i dalej bezobjawowo jedynie to mi cały czas zimno ;/
Priinceseczka
PatiMyszka dobrze ze juz lepiej. Mi na tez wyznaczyl gin termin na 3 listopada.
Kazdy mowi "tylko zeby nie urodzilo sie 1 listopada" a szczerze mowiac dla mnie to bez znaczenia. Smieje sie na takie gadanie ze przynajmniej bede miala w pamieci dziadkow bo oboje zmarli w 2015 roku.
Denerwuje mnie ta luteina ze jak tylko wstane z lozka to mi to wszystko wyplywa:-/
Kazdy mowi "tylko zeby nie urodzilo sie 1 listopada" a szczerze mowiac dla mnie to bez znaczenia. Smieje sie na takie gadanie ze przynajmniej bede miala w pamieci dziadkow bo oboje zmarli w 2015 roku.
Denerwuje mnie ta luteina ze jak tylko wstane z lozka to mi to wszystko wyplywa:-/
tekila85
Marabia u Ciebie chodzi o to, że przerosło mniej niż powinno ? Jeżeli tak to ja bym zrobiła jeszcze raz :-) Ja właśnie wróciłam z bety, wyniki będą po 15.... rano miałam taki stres, że wylądowałam z głową w kibelku .. Ech... Bardzo się boję tych wyników..w poniedziałek było ok ale kto wie jak jest teraz...:-(
Marbia
Tak przyrosło około 56% a powinno 66%Marabia u Ciebie chodzi o to, że przerosło mniej niż powinno ? Jeżeli tak to ja bym zrobiła jeszcze raz :-) Ja właśnie wróciłam z bety, wyniki będą po 15.... rano miałam taki stres, że wylądowałam z głową w kibelku .. Ech... Bardzo się boję tych wyników..w poniedziałek było ok ale kto wie jak jest teraz...:-(
ruda1991
Ja mialam cere z synkiem w ciazy straszna. Tak samo jak mowia ze slodkie na dziewczynke a ja jadlam slodkie na potege I mam synka
Mieszkam 10 km od miasta w domku na wsi I nie zamienilabym na zadne mieszkanie w miescie. Mieszkalam dwa lata I podziekowalam :-)
Ktora to bala sie powiedziec mamie o ciazy? Jak poszla rozmowa? Niestety nicku nie pamietam
Mieszkam 10 km od miasta w domku na wsi I nie zamienilabym na zadne mieszkanie w miescie. Mieszkalam dwa lata I podziekowalam :-)
Ktora to bala sie powiedziec mamie o ciazy? Jak poszla rozmowa? Niestety nicku nie pamietam
reklama
luckychoice
Natusia, ja dwa dni temu kupiłam sobie tabletki *spam*, specjalnie dla ciężarnych. Nie jest to lek, ale wyciąg z propolisu zawsze coś może dać. Ja wzięłam póki co tylko dwie, bo smak wzmaga mi mdłości, ale już zalagodziło ból. U mnie to tak troszkę bolało to gardło
Rybki, dziękuję
Rybki, dziękuję