reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
ja tez jeszcze serduszka nie wiedziałam w poniedziałek wizyta od kilku dni stres jak nie wiem dziś sny miałam ze krew miałam na wkładce masakra teraz mam przerwę miedzy wizytami 4 tyg musze pow ze chce co 3 tyg bo ten ost tydzień to mnie psychicznie wykończy ;/

witam nowe mamusie :)

na książki to ja czasu nie umiem znaleźć jak wrócę z pracy zanim wszystko ogarnę to jestem tak padnięta ze ide spać a l4 na razie nawet nie ma możliwości bo mam jeszcze dodatkowe zastępstwo za koleżankę wiec nawet nie ma za bardzo jak a z drugiej strony to tez dodatkowa kasa która potem liczy się do macierzyńskiego wiec puki dobrze się czuje to będę pracować ale max do końca czerwca

i dalej bezobjawowo jedynie to mi cały czas zimno ;/

PatiMyszka dobrze ze juz lepiej. Mi na tez wyznaczyl gin termin na 3 listopada.
Kazdy mowi "tylko zeby nie urodzilo sie 1 listopada" a szczerze mowiac dla mnie to bez znaczenia. Smieje sie na takie gadanie ze przynajmniej bede miala w pamieci dziadkow bo oboje zmarli w 2015 roku.

Denerwuje mnie ta luteina ze jak tylko wstane z lozka to mi to wszystko wyplywa:-/

Marabia u Ciebie chodzi o to, że przerosło mniej niż powinno ? Jeżeli tak to ja bym zrobiła jeszcze raz :-) Ja właśnie wróciłam z bety, wyniki będą po 15.... rano miałam taki stres, że wylądowałam z głową w kibelku .. Ech... Bardzo się boję tych wyników..w poniedziałek było ok ale kto wie jak jest teraz...:-(

Jaguś a stosowałaś? Bo ja czytałam,że jednak trzeba skonsultować z lekarzem,a gdzie ja w sb dorwę lekarza..

Marabia u Ciebie chodzi o to, że przerosło mniej niż powinno ? Jeżeli tak to ja bym zrobiła jeszcze raz :-) Ja właśnie wróciłam z bety, wyniki będą po 15.... rano miałam taki stres, że wylądowałam z głową w kibelku .. Ech... Bardzo się boję tych wyników..w poniedziałek było ok ale kto wie jak jest teraz...:-(
Tak przyrosło około 56% a powinno 66%

Ja mialam cere z synkiem w ciazy straszna. Tak samo jak mowia ze slodkie na dziewczynke a ja jadlam slodkie na potege I mam synka

Mieszkam 10 km od miasta w domku na wsi I nie zamienilabym na zadne mieszkanie w miescie. Mieszkalam dwa lata I podziekowalam :-)

Ktora to bala sie powiedziec mamie o ciazy? Jak poszla rozmowa? Niestety nicku nie pamietam

reklama
Natusia, ja dwa dni temu kupiłam sobie tabletki *spam*, specjalnie dla ciężarnych. Nie jest to lek, ale wyciąg z propolisu zawsze coś może dać. Ja wzięłam póki co tylko dwie, bo smak wzmaga mi mdłości, ale już zalagodziło ból. U mnie to tak troszkę bolało to gardło ;)

Rybki, dziękuję :)

Do góry