reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

No ja kuchnia wysprzarana. A w sypialni jutro no dziś juz mi się nie chce ... w9da na pierogi wstawiona. Krystek skakał jak usłyszał ze pierożki ruskie dzisija

reklama
duzo dzieciaków uwielbia pierożki ruskie i nie tylko dzieci :)

Dla mnie teraz sprzatanie i gotowanie to rozrywka , chociaż zawsze bardzo lubiałam gotować, a teraz cóż robić..:)
W dodatku mój pracuje całymi dniami...

Pierogi ruskie mniam. Musze zrobic moze w przyszlym tygodniu.
A wieczor m na nocke a ja z Jasiem do spania :-)

też będe musiała coś wykombinować, ale chyba obejrzę Prawo Agaty, kiedys oglądałam namietnie , później z braku czasu odpuściłam...więc teraz bede miała czas . W tv leci jedno w kółko i to samo..

Lubi Krystianek epoke lodowcową? , leci na polsacie...chociaż to już chyba bedzie niedługo się kończyło

Ja czekam do drugiego trymestru z kolacjami na mieście. Tym bardziej że mi się ciągle chce spać. Byliśmy jakoś ostatnio w kinie a przed na sałatce, pyszna była, ale cały seans stała mi w gardle. Dobrze ze na mdłościach się skończyło :angry:

U mnie też już posprzątane, ugotowane i chwila odpoczynku :) Ale zaraz idę na spacer z koleżanką więc długo się nie nasiedzę:) A wieczorem zależy co mój M wymyśli, ale pewnie jakiś fajny film sobie obejrzymy wieczorkiem :)

reklama
Do góry