reklama
Staram sie unikać takiego jedzenia chociaz pizza to chyba lepsza opcja niż fast foody.Madzzia smiolo jedz. Co w pizzy jest nie zdrowego?
Mam 160 cm wzrostu, już widzę siebie jako cysterenkę za pare miesięcy ..chociaz mój to się juz doczekać nie może, aż przytyje...
luckychoice
Fanka BB :)
U mnie nic nie posprzątane, nic nie ugotowane, ja jestem na zajęciach, a mąż pracuje Także obiad dziś zjemy na mieście. Wymarzony wieczór dla mnie to byłby taki pod kocykiem Wieczorem jestem już na oparach energii.
My zaś każdy wieczór spędzamy pod kocykiem, mój pracuje całymi dniami a wieczorem nie ma już na nic weny więc sie lenimy, dzis zapowiedział ,że wcześniej skończy, więc jestem hepiU mnie nic nie posprzątane, nic nie ugotowane, ja jestem na zajęciach, a mąż pracuje Także obiad dziś zjemy na mieście. Wymarzony wieczór dla mnie to byłby taki pod kocykiem Wieczorem jestem już na oparach energii.
No oczywiście , gdybyśmy miały byc książkowe to ja nie wiem....
Ale mam pytanie , dziewczyny jecie wędzone ryby ??? Podobno nie można w ciąży ze względu na to,że wędzenie nie zabija wszystkich bakterii....a ja znowu kocham wędzonego łososia i makrele....
Co uważacie?
Ale mam pytanie , dziewczyny jecie wędzone ryby ??? Podobno nie można w ciąży ze względu na to,że wędzenie nie zabija wszystkich bakterii....a ja znowu kocham wędzonego łososia i makrele....
Co uważacie?
reklama