reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Dziewczyny tak się tu rozpisujecie że z pół godziny mi zajęło nadrobienie☺

Jeśli chodzi o nudę to u mnie też się wkrada powoli bo też na L4 i też pierwsza ciąża. Jednak mam już kilka pomysłów i zobaczymy jak się sprawdzą.

Gratuluję wszystkim udanych wizyt. Ja to teraz sobie długo poczekam.

Z objawów to oprócz senności to narazie jest super i oby tak zostało. Teraz zarazilyscie mnie książkami na maxa bo miałam długa przerwę więc teraz nadrobię☺

Witam nowa przyszła mamę :-)

Cherry mamy wizytę na ten sam dzień. Ja mam na 11.00

Mnie też wzdyma śmieje się ze wyglądam jak w 6 Mc z Krystianem :-D

A skleroze mam okropna ze hej i Gapa ze mnie pierwsza klasa

Kiedys, gdy mialam troche wolnego wzielam sie za obejrzenie calej serii Czasu honoru. W Tv tego nie ogladalam. Tak mnie to wtedy wciagnelo, dla mnie najlepszy polski serial.

Oo jesli chodzi o seriale to skazany na śmierć jest fajowski ale tylko z neta mozna sciagnac bo nigdzie nie lecialy odcinki do końca

reklama
Spojrzałam na listę tyle z Was ma termin na 8 i 5 no ciekawie będzie jak tak każda po kolei będzie pisać że już się zaczyna :laugh2: oby tylko terminowo było

Ciekawe co mi gin powie i czy termin z OM się pokryje z usg..

Do góry