reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Mam to samo mdłości takie, że hej.....a jak mi przejdą to zaczynają się nudy. Wczesniej narzekałam na brak czasu.... prowadziłam dosc szybki tryb zycia....dużo ludzi było koło mnie.Teraz zmieniam tylko kanały w TV:) a i jeszcze serialnet rządzi :D
Ojjj dużo o tym wiem.:) Ja tak samo, zawsze zalatana, nie miałam czasu na nudę, a teraz....DOKŁADNIE tv i DISCOVERY ID i jazda z Doktor G hahaha :)

reklama
Dziewczyny nie nsrzekajcie na nudę, bo sama chętnie bym się ponudxila ale 1.5 roczne dziecko bardzo troszczy się o moj rozkład dnia.... Też w 1. Ciąży po 11 latach pracy na kilka etatów sama się drapalam po głowie co robić. Początek kanapowania był kiepski ale da się przyzwyczaić. Też czytałam na potęgę. Więc lezcie, gotujcie wymyślne dania, bi potem będzie wszystko na szybko ;-)

Mi się juyrto zaczyna 9. tydzień a do wizyty jeszcze 2 tyg. Chyba padne, strasznie długo.... Gdyby pogoda była super, zawsze na ogrodzie czas szybko leci a tak expressowy spacer między jedną chmurą deszczowa a drugą. Chcę już wiosnę ! ;-)

Dobry wieczór :cool:
Melduje że pół dnia przespałam teraz zaległam w wannie i sie relaksuje ale zaraz musze zameldować sie w łóżku u córci bo zaprosiła mnie na wieczór bajkowy :-D
U mnie mdłosc i wymioty w 1 ciąży to była masakra i skończyły sie dopiero na porodówce więc mam.nadzieje że tym razem będzie lepiej bo chyba wolałabym nie przechodzić tego drugi raz. Choć były też plusy bo przez całą ciaże przytyłam tylko 0,5 kg teraz zaczynam z wieksza waga i czuje ze będzie masakra:crazy:

Kochane cieszcie się ta nuda.... Potem JU nigdy w życiu się tak nie Będziecie Nudzić
..ja w pierwszej ciąży musiałem lezec dodatkowo więc myślałem że oszaleje w domu.... A potem świat się zmienił o 360 stopni a teraz mój synek ma sto pomysłów na minutę więc nie mam czasu na nudę.

A ja mam wizytę dopiero 15 marca matkoooo gdzie tam do tego Czasu

Pati no już zostajesz tutaj z nami :-) :-*

Aria mam całą same i czytam. Z niecierpliwością czekam na kolejny tom ;-)

Dziewczyna z pociągu też polecam.

Kaiiina witaj, gratuluję ;-)

Larka ja czytałam pogromca lwow mega ;-)

Ja też zobaczę te książki Tess

Neilaaa super pomysł z tematem.

Maddzzia książki ;-)
:p

Joani pociesz się tym że mamy ten sam termin to dam znać w poniedziałek co słychać u fasolki :-*

Ejjjj czy wy też tak spuchlyscie?? Bi to chyba jeszcze nie brzuszek trochę za wcześnie chyba wtf???!!!

Załączniki

• DSC_1577.JPG
    DSC_1577.JPG
    214,4 KB · Wyświetleń: 77
Cherry masz racje świat sie zmienia o 360 stopni bym powiedziala ale w ta lepsza strone
Co do książek u mnie cross i grey króluja od dluzszego czasu uwielbiam wracac do tych książek i nie chodzi mi tu absolutnie o wątki sexu tylko o te psychologiczne
Jakis czas temu fajna sage czytałam o Raiji ale kurcze nie.pamietam co dalej tam było w tytule
Rety czy wy tez juz łapiecie takie zawiechy i wszystko wam z rąk leci?

Cherry ja tez mam wrażenie że jestem obrzmiała ale u mnie to dopiero 5tc wiec raczej nie mozliwe

@Cherry90 byłam tak spuchnięta tydzień temu i tez mi tak brzuszek wywaliło ale wiedziałam, że to woda się zatrzymała, bo nawet obrączka mnie uwierała. Teraz ładnie zeszło i się lepiej czuje.

reklama
O właśnia Marta masz racje u mnie to też typowe zatrzymanie wody tylko zanik pamięci miałam

Do góry