reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Dziewczyny tak się tu rozpisujecie że z pół godziny mi zajęło nadrobienie☺

Jeśli chodzi o nudę to u mnie też się wkrada powoli bo też na L4 i też pierwsza ciąża. Jednak mam już kilka pomysłów i zobaczymy jak się sprawdzą.

Gratuluję wszystkim udanych wizyt. Ja to teraz sobie długo poczekam.

Z objawów to oprócz senności to narazie jest super i oby tak zostało. Teraz zarazilyscie mnie książkami na maxa bo miałam długa przerwę więc teraz nadrobię☺

Witam nowa przyszła mamę :-)

Cherry mamy wizytę na ten sam dzień. Ja mam na 11.00

Mnie też wzdyma śmieje się ze wyglądam jak w 6 Mc z Krystianem :-D

A skleroze mam okropna ze hej i Gapa ze mnie pierwsza klasa

Kiedys, gdy mialam troche wolnego wzielam sie za obejrzenie calej serii Czasu honoru. W Tv tego nie ogladalam. Tak mnie to wtedy wciagnelo, dla mnie najlepszy polski serial.

Oo jesli chodzi o seriale to skazany na śmierć jest fajowski ale tylko z neta mozna sciagnac bo nigdzie nie lecialy odcinki do końca

reklama
Spojrzałam na listę tyle z Was ma termin na 8 i 5 no ciekawie będzie jak tak każda po kolei będzie pisać że już się zaczyna :laugh2: oby tylko terminowo było

Ciekawe co mi gin powie i czy termin z OM się pokryje z usg..

Do góry