reklama
To jest tylko jeden dzień różnicy u nas...☺ja też jestem ciekawa czy ten termin się utrzymaNatusia ja mam na 31 i wierz mi ze mam nadzieje że z tydzien wczesniej sie wysypie bo mam do szpitala ok 40km jak beda korki to moge nie dojechac czasem
Witajcie, nazywam się Zuzia i jestem mamą prawie 3 letniego malucha. Jestem studentką 2 roku studiów mgr fizjoterapia. Mam do napisania pracę dyplomową na temat kobiet w ciąży i czynników środowiskowych. Wiem, ze parę osób znalazło błędy w ankiecie jednak taką wersję zaakceptowała moja szkoła i nie mogę jej zmienić. Czy mogłabym Was prosić drogie mamy o pomoc i wypełnienie tej krótkiej ankiety?
Bardzo mi to pomoże.
Link do: Kobiety w ciąży i wpływ czynników środowiskowych na rozwój płodu - ankieta z Ankietka.pl
Życzę Wam szczęśliwego i bezbolesnego rozwiązania,.
Za każdą wypełnioną ankietę jestem Wam ogromnie wdzięczna.
Bardzo mi to pomoże.
Link do: Kobiety w ciąży i wpływ czynników środowiskowych na rozwój płodu - ankieta z Ankietka.pl
Życzę Wam szczęśliwego i bezbolesnego rozwiązania,.
Za każdą wypełnioną ankietę jestem Wam ogromnie wdzięczna.
neilaaa
Fanka BB :)
Hej dziewczyny
Ja mam tak samo jadłabym i jadła,,,tez jestem niska i ciekawe co z tego wyjdzie ...
Mdłości u mnie zaczęły sie od 8 tygodnia tak to było wszystko cacy...a mdłości mam prawie całymi dniami... straszne uczucie i do tego smaki....
Co do serduszka dzidzi to ja dopiero zobaczyłam w 7 tygodniu, w 6 jeszcze nie było widać.
Dziewczyny macie jakieś pomysły na zabijanie czasu ?? jestem na l4 2gi tydzień i masakra się zaczyna, dodam ,że to moja pierwsza ciąża.....w domu już nie ma co sprzątać haha Mój się śmieje , bo ciągle męczę go telefonami...
Zapraszamy do tematu Zaczytane mamusie, gwarantuje ze jak się wciągniesz w niektóre pozycje to stracisz poczucie czasu
Papciarkowa 87 dobry rocznik
40 km do szpitala to dużp, ale jak nie zaliczasz się do tych ekspresówek co rodzą w przeciągu kilkudziesięciu minut to zdążysz - też bałam się, że trafię na korki, ale jechaliśmy o 2 w nocy
Ech, moja mała już wyspana - efekt wstawania do żłobka...
40 km do szpitala to dużp, ale jak nie zaliczasz się do tych ekspresówek co rodzą w przeciągu kilkudziesięciu minut to zdążysz - też bałam się, że trafię na korki, ale jechaliśmy o 2 w nocy
Ech, moja mała już wyspana - efekt wstawania do żłobka...
neilaaa
Fanka BB :)
Kaiiina witaj i bardzo Ci gratuluję.
Joani dokładnie chciałam to samo napisać że wszystkie kobitki które się nudzą niech korzystają bo druga ciążą już taka nie będzie. Ja z chęcią bym się ponudziła ale niestety nic z tego. W pierwszej ciąży nadrobiłam wszystkie zaległości w filmach i serialach
Cherry ja też mam dopiero 15 marca i nie wiem jak wytrzymam do tego czasu.
Papciarkowa u mnie czytanie zaczęło się właśnie od Greya i Crossa ale z biegiem czasu stwierdzam że Grey był najsłabszy z tych wszystkich serii jakie przeczytałam.
Bardzo polecam Ci serię Driven tam aspekt psychologiczny jest na każdym kroku, nie raz popłakałam się na tych książkach.
Joani dokładnie chciałam to samo napisać że wszystkie kobitki które się nudzą niech korzystają bo druga ciążą już taka nie będzie. Ja z chęcią bym się ponudziła ale niestety nic z tego. W pierwszej ciąży nadrobiłam wszystkie zaległości w filmach i serialach
Cherry ja też mam dopiero 15 marca i nie wiem jak wytrzymam do tego czasu.
Papciarkowa u mnie czytanie zaczęło się właśnie od Greya i Crossa ale z biegiem czasu stwierdzam że Grey był najsłabszy z tych wszystkich serii jakie przeczytałam.
Bardzo polecam Ci serię Driven tam aspekt psychologiczny jest na każdym kroku, nie raz popłakałam się na tych książkach.
reklama
justjestem
Moderatorka
A
Ostatnia edycja: