reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Natusia ja mam na 31 i wierz mi ze mam nadzieje że z tydzien wczesniej sie wysypie bo mam do szpitala ok 40km jak beda korki to moge nie dojechac czasem

reklama
Witajcie, nazywam się Zuzia i jestem mamą prawie 3 letniego malucha. Jestem studentką 2 roku studiów mgr fizjoterapia. Mam do napisania pracę dyplomową na temat kobiet w ciąży i czynników środowiskowych. Wiem, ze parę osób znalazło błędy w ankiecie jednak taką wersję zaakceptowała moja szkoła i nie mogę jej zmienić. Czy mogłabym Was prosić drogie mamy o pomoc i wypełnienie tej krótkiej ankiety?
Bardzo mi to pomoże.

Link do: Kobiety w ciąży i wpływ czynników środowiskowych na rozwój płodu - ankieta z Ankietka.pl

Życzę Wam szczęśliwego i bezbolesnego rozwiązania,.
Za każdą wypełnioną ankietę jestem Wam ogromnie wdzięczna.

Właśnie sprawdziłam I jest juz wynik bety.
Moja beta przyrasta poniżej normy niestety
24.luty 51,07mlU/ml
26 luty 82,52mlU/ml

Hej dziewczyny :)
Ja mam tak samo jadłabym i jadła,,,tez jestem niska i ciekawe co z tego wyjdzie ...
Mdłości u mnie zaczęły sie od 8 tygodnia tak to było wszystko cacy...a mdłości mam prawie całymi dniami...:( straszne uczucie i do tego smaki....

Co do serduszka dzidzi to ja dopiero zobaczyłam w 7 tygodniu, w 6 jeszcze nie było widać.

Dziewczyny macie jakieś pomysły na zabijanie czasu ?? jestem na l4 2gi tydzień i masakra się zaczyna, dodam ,że to moja pierwsza ciąża.....w domu już nie ma co sprzątać haha Mój się śmieje , bo ciągle męczę go telefonami...:-p:-D

Zapraszamy do tematu Zaczytane mamusie, gwarantuje ze jak się wciągniesz w niektóre pozycje to stracisz poczucie czasu :)

Papciarkowa 87 dobry rocznik ;)

40 km do szpitala to dużp, ale jak nie zaliczasz się do tych ekspresówek co rodzą w przeciągu kilkudziesięciu minut to zdążysz - też bałam się, że trafię na korki, ale jechaliśmy o 2 w nocy :)

Ech, moja mała już wyspana - efekt wstawania do żłobka...

Kaiiina witaj :) i bardzo Ci gratuluję.

Joani dokładnie chciałam to samo napisać że wszystkie kobitki które się nudzą niech korzystają bo druga ciążą już taka nie będzie. Ja z chęcią bym się ponudziła ale niestety nic z tego. W pierwszej ciąży nadrobiłam wszystkie zaległości w filmach i serialach :)

Cherry ja też mam dopiero 15 marca i nie wiem jak wytrzymam do tego czasu.

Papciarkowa u mnie czytanie zaczęło się właśnie od Greya i Crossa ale z biegiem czasu stwierdzam że Grey był najsłabszy z tych wszystkich serii jakie przeczytałam.
Bardzo polecam Ci serię Driven tam aspekt psychologiczny jest na każdym kroku, nie raz popłakałam się na tych książkach.

reklama
Do góry