reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Dziewczyny trudno mi Was nadrobić...
Mialam dzis wizyte, wszystko ok, usg tak na szybko, wiecej czasu zajelo wypisywanie karty ciąży. Mam poczatek 9 tyg. Termin na 07.10.
Musze brać witamine D bo mam duzy niedobór. Poza tym wszystkie wyniki w porzadku.

Ksiazki lubie czytac, ale tak naprawde czytam od czasu do czasu bo wieczorami szybko zasypiam... Lubie ksiazki w stylu seria Arabska corka, Arabska żona, Arabska krew, jeszcze jedna czesc byla, zapomnialam tytulu. Ostatnio przeczytalam Sekretna corka. Nie mam ulubionych autorow i szczerze mowiac nie mam pamieci do ich nazwisk, czytam to co mnie zaciekawi po opisie. Niedawno np. przeczytalam Boginka troche taka przygodowa.

Papciarkowa tak mi leci juz troche z rąk ;), moze z tydzien temu stuklam szklanke:-/

Cherry pocieszylas mnie bo tez mam brzuszek ;p tyle, ze ja normalnie mam taki jak ciazowy. Jestem niska, ogolnie normalna budowa ciala, tzn nie chuda, nie gruba, ale zawsze ten brzuszek mi wypycha.

reklama
Hej no..serio się nudzicie?? Mi zawsze czasu za mało. Zazdroszczę!!! Ja w pracy marzę o przerwie na male spanko. A teraz wieczorem zasnąć nie mogę. Moje hobby są zaniedbane na maksa. W pracy caly dzień przy kompie w domu chyba z tydzień już nie włączyłam.

Wesola czytalam a nie bylo trzech czesci bo ja czwartej tez nie pamietam? Pierwsza I druga najlepsza. Co ja sie nawylam.przy tych ksiazkach :-)

Rybki ja pracuje w fabryce wierz mi ze jak zobaczyłam w.niedziele na tescie 2 kreski w poniedzialek juz byłam po L4 w podskokach moge sie nudzic cale 8 mcy jeszcze

I super!!!!
Ja mam durne opory choc praca taka wiecie...na najniższą stawkę a roboty tyle ze powinnam po 11h siedzieć.

Ruda juz przypomnialam sobie chyba Okruchy Raju :-) juz mi sie pomieszalo wszystko ;p To juz Azjatycka Saga tej Autorku i o Indonezji. A ta Sekretna Corka, ktora teraz czytalam to o Bombaju.

Ostatnia edycja:
Oj tak, póki człowiek pracuje na nudę nie ma szans;)

Mi też wszystko leci z rąk - a wczoraj to już był szczyt, m powiedział zebym już lepiej niczego nie dotykała ;) Dziś przeszło na moją małą - ciekawe na kogo jutro kolej ;)

A z książek podobala mi się Ukryte żony - po samym tytule spodziewałam się czegoś zupełnie innego :)

Ja już na dziś mam dość, co prawda od 20 kimałam 1,5 godziny, ale i tak pora już spać ;)

Witajcie, przede wszystkim to nie jestem pewna czy będę październikówką, ale tak mi się wydaję. Ponieważ w lipcu urodziłam córeczkę i nie dostałam jeszcze pierwszej @ od porodu. Planowaliśmy się zacząć starać o kolejne dziecko od marca, ale strasznie się źle czułam ostatnimi czasy i wczoraj zrobiłam test. Oczywiście pozytyw jak się patrzy. Także okazało się że falstart w staraniach:) Czekam na wyniki bety i jutro mam gina. Poza tym karmię jeszcze piersią i trochę nie wiem czy nie powinnam powoli małej odstawiać. Mam też w domu prawie pięciolatka.
Cześć dziewczyny, miło do was dołączyć.
Ja tez urodziłam córkę w lipcu ubiegłego roku, przez CC i zaczęliśmy sie od tego cyklu starać o rodzeństwo i chyba się udało.
Beta 51.07mlU/ml czekam na wynik drugiej bety.
Dziś gin. Potwierdziła ciążę, czekamy teraz na przyrost i dalsze badania.
Pozdrawiam

reklama
Do góry