reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

a inne objawy masz? który tc?
w sumie to jest bardzo indywidualne odczucie. mi niestety się niezbyt dobrze kojarzy.

reklama
rybki chyba mogę dołączyć do narzekań na siedzenie w pracy, ale na L4 narazie się nie wybieram. Oczywiście chciałabym, ale staram się być jak najbardziej fer i póki wszystko jest ok to będę pracować.
cherry ja mam też wystający brzuch, ale w drugiej połowie dnia z kulminacją na wieczór. Jak dla mnie to chyba mam wzdęcia, bo rano wstaje i brzucha nie ma ;/

Jak dobrze, że dzisiaj sobota. Brakuje mi ruchu, zaraz zabieram się za sobotnie sprzątanie, a potem idę na długi spacer :)

to pewnie nic takiego, jeśli masz lekkie mdlosci to poziom hormonow jest wysoki a piersi może musza chwile odpoczac od rosniecia. mnie różnie raz mocno bolą a raz musze zlapac zeby się zastanowic czy w ogole.

Justjestem tez mam takie dni, ze przestają mnie boleć i wszystko jest ok :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Natusia szczerze to nie sądzę by jakieś terminy się zachowały. Tylko 10 % dzieci rodzi się w wyznaczonym terminie :-)
Cześć pewnie zaliczy cc i tak to będzie.
Mój syn też 3 dni po terminie.

Justjestem mnie id dawna nie bolą piersi za to mdłości mam prawie non stop

Justjestem, mnie też czasem o wiele mniej bolą piersi.Tak jak Marta, aż sprawdzam, czy czuję jeszcze jakieś pobolewanie ;)

Wczoraj jechałam godzinę samochodem (jako pasażer), czułam się jak na karuzeli! Jak na otwartym morzu z potężną chorobą morską :)

Ale cera mi się póki co nie popsuła. :) Heh, no może jeszcze wszystko przede mną.

reklama
a wierzycie w przesądy ze jak ma być dziewczynka to kobieta brzydnie a jak ma być chlopiec to pieknieje?
mi siostra wrozy synka, bo cere mimo brania hormonow, mam jak pupka niemowlaka
ciekawe czy to się spełni hihi

Do góry