reklama
Marlenkaxxx
Zaangażowana w BB
Becka. Mnie lekarz nastraszyl że ciąża mam że być obumarla. Ale mam nadzieję że jeszcze wszystko ok jest. Od dwóch dni mam mdłości. Jak narazie zapachy mi nie przeszkadzają
G
gość_forum
Gość
Marlenka a ktory tydzien u Ciebie?
Marlenkaxxx
Zaangażowana w BB
Jutro będzie 7 licząc od ostatniej miesiaczki
G
gość_forum
Gość
To serducho już bedzie na bank i beta też jest ok jak na ten tydzień,bedzie dobrze
Marlenkaxxx
Zaangażowana w BB
Mam nadzieję. Miałam trochę komplikacji na początku i bardzo się wystraszyłam. Jak narazić wszystko przeszło. Czuję się dobrze. Żeby dobrze było i z dzidziusiem. Ale strach ogromny chyba dzisiaj nie zasnę
Madziula 27
Moderatorka
Sojnabig, daj znać po obchodzone !!! Będzie dobrze innego wyjścia nie ma :-)
Beti cieszę się ze wizyta udana tez nastepna wizyte mam na początku marca :-)
Nevka ja jakoś nie mam zachcianek ale czasami czuję ścisk w żołądku i robię się głodna za to odrzucilo mnie od słodyczy :-)
Marlenkaxxx super masz bete ;-) jutro na pewno zobaczysz bijące serduszko i tego Ci zycze :-)
Dziewczyny moja tesciowa też czasami wyskakuje z takim tekstami ale ja olewam bo widzimy się 3 razy w roku a jak już nie mogę wytrzymać i słyszę coś w tym stylu : ja jak byłam w ciąży pracowałam do 8 mc dodatkowo w polu robilam to jej odpowiadam,że kiedyś się jeździło wozem drabiniastym zamiast autem za papierem do tyłka czekało się pół dnia więc co mamy się uwsteczniac czy iść z duchem postępu i przestaje głupio mówić ;-)
Beti cieszę się ze wizyta udana tez nastepna wizyte mam na początku marca :-)
Nevka ja jakoś nie mam zachcianek ale czasami czuję ścisk w żołądku i robię się głodna za to odrzucilo mnie od słodyczy :-)
Marlenkaxxx super masz bete ;-) jutro na pewno zobaczysz bijące serduszko i tego Ci zycze :-)
Dziewczyny moja tesciowa też czasami wyskakuje z takim tekstami ale ja olewam bo widzimy się 3 razy w roku a jak już nie mogę wytrzymać i słyszę coś w tym stylu : ja jak byłam w ciąży pracowałam do 8 mc dodatkowo w polu robilam to jej odpowiadam,że kiedyś się jeździło wozem drabiniastym zamiast autem za papierem do tyłka czekało się pół dnia więc co mamy się uwsteczniac czy iść z duchem postępu i przestaje głupio mówić ;-)
reklama