Sojnabig, no jak na ten tydzien i mialysmy podobna to wychodzi na to, ze masz normalna bete tyle ze ja drugi raz sobie zrobilam dopiero tydz pozniej, bo z regularnoscia u mnie slabo, ale sobie wyliczylam ile powinna mniej wiecej przyrosnac przez ten tydz i wynik sie zgadzal, a na usg zobaczylam pecherzyk 6,1mm w 5t2d, wiec glowa do gory!
reklama
Marlenkaxxx
Zaangażowana w BB
Justyna 85.widze że jesteś w podobnej sytuacji co moja ja też jutro idę do lekarza by ten potwierdził że ciąża się rozwija. Moja beta też urosła i też mam nadzieję że uda sie
G
gość_forum
Gość
Meg badanie prenatalne to bardzo dokładne i czułe usg oraz trzeba oddać krew,po 35 roku życia jest za darmo a tak kosztuje,zależy gdzie około 300zł świetne badanie wykrywa w bardzo wczesnej ciąży wszystkie wady płodu ,ja polecam nawet za 300 zł
Justyna.85
Zaciekawiona BB
jutro idę do lekarza by ten potwierdził że ciąża się rozwija
obyśmy obie wróciły z dobrą nowiną! trzeba w to wierzyć Powodzenia!
neilaaa
Fanka BB :)
Justyna, Marlena powodzenia jutro koniecznie napiszcie po.
Beti test papa (oddanie krwi) nie jest obowiązkowe. W sumie ogólnie prenatalne nie jest obowiązkowe. Ja w poprzedniej ciąży robiłam test papa ale za cholere nic z tego wyniku nie rozumiałam. Oczywiście prenatalne USG przez powłoki brzuszne polecam każdemu bo tak jak pisałaś jest bardzo czułe i pozwoli na zbadanie dokładne wszystkich parametrów maleństwa. Najgorsze ze to USG trwa 1-1,5h
Beti test papa (oddanie krwi) nie jest obowiązkowe. W sumie ogólnie prenatalne nie jest obowiązkowe. Ja w poprzedniej ciąży robiłam test papa ale za cholere nic z tego wyniku nie rozumiałam. Oczywiście prenatalne USG przez powłoki brzuszne polecam każdemu bo tak jak pisałaś jest bardzo czułe i pozwoli na zbadanie dokładne wszystkich parametrów maleństwa. Najgorsze ze to USG trwa 1-1,5h
G
gość_forum
Gość
no stres ale teraz technika idzie do przodu wiele wad można leczyć w łonie matki,oczywiście nie te wrodzone i bardzo cieżkie wady,ale lepiej iść naprawdę polecam
neilaaa
Fanka BB :)
Justyna Twoja beta pięknie rośnie więc pewnie jutro zobaczysz serduszko
reklama