G
gość_forum
Gość
Sojna jeżeli u Ciebie beta 80 to możesz mieć młodszą ciążę niż na suwaczku,ja mam dzisiaj 4t6d i moja dzisiejsza beta to 511,30
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wychodzi mi z norm 4 tydzień, od okresu dokładnie 4t1dSojna jeżeli u Ciebie beta 80 to możesz mieć młodszą ciążę niż na suwaczku,ja mam dzisiaj 4t6d i moja dzisiejsza beta to 511,30
Nie, to moja pierwszaSojnabig a miałaś wcześniej już betę?
no ja mam właśnie 4t1d od okresu, czyli moja beta jest normalna (?) taka jak powinna być? patrząc że u Ciebie było tak samoSojnabig, ja robilam sobie bete dokladnie w 4 tyg od okresu i tez wynosila ~80 wiec Twoja jak na ten tydzien jest tez w porzadeczku. Nic dziwnego, ze na usg nie widac jeszcze, bo jest za wczesnie
Trzymaj sie kochana, masz opieke, obserwacje, bedzie dobrze!
nooooo będa powtarzać w piątek czyli jutro leżę i nic nie robię tutajto za dwa dni trzeba zrobić kolejną i sprawdzić jak przyrasta powinna przyrastać około 66% w 48h bedzie ok mówię Ci