reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Sojna jeżeli u Ciebie beta 80 to możesz mieć młodszą ciążę niż na suwaczku,ja mam dzisiaj 4t6d i moja dzisiejsza beta to 511,30

reklama
Sojnabig, ja robilam sobie bete dokladnie w 4 tyg od okresu i tez wynosila ~80 wiec Twoja jak na ten tydzien jest tez w porzadeczku. Nic dziwnego, ze na usg nie widac jeszcze, bo jest za wczesnie :)
Trzymaj sie kochana, masz opieke, obserwacje, bedzie dobrze! :)

to za dwa dni trzeba zrobić kolejną i sprawdzić jak przyrasta powinna przyrastać około 66% w 48h bedzie ok mówię Ci :)

Beti na czym polega badanie prenatalne? Czy to z usg? To lekarz sugeruje by je wykonać czy od naszej woli?

Sojnabig, ja robilam sobie bete dokladnie w 4 tyg od okresu i tez wynosila ~80 wiec Twoja jak na ten tydzien jest tez w porzadeczku. Nic dziwnego, ze na usg nie widac jeszcze, bo jest za wczesnie :)
Trzymaj sie kochana, masz opieke, obserwacje, bedzie dobrze! :)
no ja mam właśnie 4t1d od okresu, czyli moja beta jest normalna (?) :D taka jak powinna być? :) patrząc że u Ciebie było tak samo :)
to za dwa dni trzeba zrobić kolejną i sprawdzić jak przyrasta powinna przyrastać około 66% w 48h bedzie ok mówię Ci :)
nooooo będa powtarzać w piątek czyli jutro leżę i nic nie robię tutaj :(

reklama
Cześć dziewczyny! Staram się być na bieżąco z naszym formu, ale idziecie jak burza :) nie sposób wszystko ogarnąć, ale dobrze że nas przybywa!

Gratuluję fasolki nowym przyszłym mamom, stare koleżanki pozdrawiam!

Cieszę się że mamy już tyle serduszek :)))

Ja nie pisałam, bo nie wiedziałam czy nadal powinnam… To były dla mnie ciężkie 8 dni. Byłam przekonana że mam ciążę bezzarodkową. Nadal nie mam żadnego potwierdzenia że jest inaczej :( Wczoraj jednak nie wytrzymałam i poszłam na betę. To miała być ostateczna informacja. Ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu okazało się że nie maleje, a rośnie.
3 lutego wynosiła 11 tys., a wczoraj ponad 31 tys. To dało mi promyczek nadziei. Jutro rano mam wizytę w szpitalu gdzie moja Pani dr zrobi mi USG potwierdzające czy jest zarodek, czy też moje obawy są uzasadnione. Oczywiście napisze jak wrócę do domu.

Sojnabig trzymaj się! Prześwietlą Cię dokładnie i będziesz miała pewność, że wszystko jest dobrze, a jest na pewno! Wierzę w to :) nie ma co się martwić na zapas, sama to sobie powtarzam ;p

Do góry