reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
O ludu, co za potwory a nie lekarze.... Pzytulamy mocno!

Ann, dokładnie taki miałam, naszukalam się go teraz ale znalazłam, dobrze mi się kojarzy.

A czemu teściową miałaby być nie miła?nie będzie się cieszyć?

Ja już po wizycie oczywiście opisana w odpowiednim wątku :D
dostałam już nawet skierowanie na badanie prenatalne hahaha w 12 tygodniu oczywiście :D mógł mi je dać pózniej hahaha :D

Ann wg om 7t 4d wg ostatnich badań ok tyg mniej. W pon sie potwierdzi któraś wersja.

Wlasnie co z Tesciowa?

Sojnabig sorry ale co to k..rwą za szpital?
Naprawde ciezko sie do człowieka z szacunkiem odnosić?! Tule

Ostatnia edycja:
Co za ludzie w tych szpitalach, brak slow. Sojna, musisz sie trzymac, jestesmy z Toba wszystkie !

Beti, doktorek chcial na zapas, ale milo przynajmniej :D ktory masz tydzien? :)

No z teściowa nie jest za fajnie.... Wielkie zawsze pretensje....
Jak jej powiedziałam, że dostałam L4 na 2 tygodnie, że mam leżeć i nic nie dźwigać to powiedziała " boże... ale się wybyczysz" ... mąż powie jej w piątek.
Ale czuje, ze nie będzie zadowolona z tego faktu... Taka kobieta... :(

No z teściowa nie jest za fajnie.... Wielkie zawsze pretensje....
Jak jej powiedziałam, że dostałam L4 na 2 tygodnie, że mam leżeć i nic nie dźwigać to powiedziała " boże... ale się wybyczysz" ... mąż powie jej w piątek.
Ale czuje, ze nie będzie zadowolona z tego faktu... Taka kobieta... :(
Zapytalabym sie jej, czy k... zazdrosci tego lezenia. No nie ogarniam takich babsztyli.
Ale moze jak sie dowie, ze zostanie babcia to jej sie odmieni akurat? :)

Mnie wszyscy mowia, ze tez by sobie polezeli jak ja i tak mnie to wkurza, ze szok. Jakby to ode mnie zalezalo to bym wolala normalnie funkcjonowac i do pracy chodzic a nie myslec, czy moge wstac na siku czy po herbate :/

reklama
Nevka heh skąd ja to znam... Moja Tesciowa meza nazywała dzieciorobem i nie gratulowała nam dzieci. Uważała tylko pierwsza

Iska tak, ludzie myślą ze leżysz i masz pełen relax

Do góry