reklama
G
gość_forum
Gość
Ja już po wizycie oczywiście opisana w odpowiednim wątku
dostałam już nawet skierowanie na badanie prenatalne hahaha w 12 tygodniu oczywiście mógł mi je dać pózniej hahaha
dostałam już nawet skierowanie na badanie prenatalne hahaha w 12 tygodniu oczywiście mógł mi je dać pózniej hahaha
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Ann wg om 7t 4d wg ostatnich badań ok tyg mniej. W pon sie potwierdzi któraś wersja.
Wlasnie co z Tesciowa?
Sojnabig sorry ale co to k..rwą za szpital?
Naprawde ciezko sie do człowieka z szacunkiem odnosić?! Tule
Wlasnie co z Tesciowa?
Sojnabig sorry ale co to k..rwą za szpital?
Naprawde ciezko sie do człowieka z szacunkiem odnosić?! Tule
Ostatnia edycja:
Nevka
Fanka BB :)
No z teściowa nie jest za fajnie.... Wielkie zawsze pretensje....
Jak jej powiedziałam, że dostałam L4 na 2 tygodnie, że mam leżeć i nic nie dźwigać to powiedziała " boże... ale się wybyczysz" ... mąż powie jej w piątek.
Ale czuje, ze nie będzie zadowolona z tego faktu... Taka kobieta...
Jak jej powiedziałam, że dostałam L4 na 2 tygodnie, że mam leżeć i nic nie dźwigać to powiedziała " boże... ale się wybyczysz" ... mąż powie jej w piątek.
Zapytalabym sie jej, czy k... zazdrosci tego lezenia. No nie ogarniam takich babsztyli.No z teściowa nie jest za fajnie.... Wielkie zawsze pretensje....
Ale moze jak sie dowie, ze zostanie babcia to jej sie odmieni akurat?
Mnie wszyscy mowia, ze tez by sobie polezeli jak ja i tak mnie to wkurza, ze szok. Jakby to ode mnie zalezalo to bym wolala normalnie funkcjonowac i do pracy chodzic a nie myslec, czy moge wstac na siku czy po herbate :/
G
gość_forum
Gość
Iśka dzisiaj mam 4t 6d wg om
reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Nevka heh skąd ja to znam... Moja Tesciowa meza nazywała dzieciorobem i nie gratulowała nam dzieci. Uważała tylko pierwsza
Iska tak, ludzie myślą ze leżysz i masz pełen relax
Iska tak, ludzie myślą ze leżysz i masz pełen relax