reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Hej kochane :)
My już u rodziców,przed chwilą skończyłam sałatkę kroić a teraz odpoczywam :) dziś czuję się o niebo lepiej wczoraj pół dnia przeleżałam tak mnie kuło, na szczęście po nospie i leżąc przeszło i dziś już nie bolało zamiast tego tył głowy mnie boli albo źle spałam albo mnie przewiało albo starość ;)

Papciarkowa tort smacznie wyglądający,też ciekawa jestem jak jego środek,niedługo siostrzeniec ma urodziny chciałam mu zrobić tort i dałaś mi dobry pomysł :) jutro córeczka ma urodziny? Wszystkiego najlepszego dla niej :) A dla Ciebie dużo zdrówka,odpoczywaj :) i co sama rybka przyszła czy też kotek? ;)

Aria poświęcone :D męża też :D ;) może wczoraj taki dzień był,na pogodę bym zgoniła tylko,że Ty w innym kraju.. Też brałam buscopan w 6 msc taka mała tabletka a takie cuda potrafi zdziałać :)

Joani spokojnie święta możesz spędzać podpatrzyłaś mieszkańca i wszystko jest ok to najważniejsze :) a te nitki krwi to właściwoe przez co?

I my z kropkiem życzymy Wam:
Życzenia-Wielkanocne.jpg

Załączniki

• Życzenia-Wielkanocne.jpg
    Życzenia-Wielkanocne.jpg
    267,4 KB · Wyświetleń: 666
Natusia mała ma urodziny w poniedziałek ale jutro wyprawiamy. Przepis na tort robilam z.moich wypieków budyniowy krem to moja inwencja twórcza

Wrócili tylko z rybką i to dosłownie kupili tyci akwarium i 1 rybke takie rzeczy to tylko u mojego męża

Wszystkim dziewczyną zdrowia i spokoju na te święta chciałam życzyć

Czesc dziewczyny. Jaja poswiecone juz mamy od poludnia ;)
Papciarkowa super tort. Smaka mi narobilas. Najlepsze zyczenia dla cory ;) Moj tata ma urodziny w poniedzialek ale tortu mu nie zrobie :p
Joani wspolczuje nerwow. Ja mialam takie brazowawe plamienia w pierwszym trymestrze pierwszej ciazy a teraz nic, to tez bym sie wystraszyla.
Aria trzymaj sie i nie denerwuj dzidziusia :)
Powiem wam, ze jak nigdy prawie nie pije coli tak teraz popijam ;/ bez sensu. Ale widac dzidzius lubi. Ja na swieta zrobilam faszerowane jaja i salatki a poza tym nastawilam sie na korzystanie z goscinnosci innych.
Dzis slabo sie czuje ale to normalka w sobote, po calym tygodniu jest ciezko. M siedzi w garazu i dopieszcza swoja ukochana. Honde :( Nie mam z nia szans.
Zycze wam spokojnych swiat, spedzonych w rodzinnej atmosferze. A zaraz po wracajcie szybciutko na forum :)

Dziewczyny to wyglądało jak takie mini niteczki króciutkie czerwone. Myślała m, że od ręcznika bo mam czerwony. Trzeba się dobrze przyjrzeć bo nie rzuca się w oczy i widać na białym papierze bez ozdób wszelakich. Większość nawet o tym nie wie ;-) macica jest task ukrwiona, że przy podcieraniu po prtosdtu naczynka pękają. Nie jest to za każdym razem. Dzisiaj w ogóle tego niue było.

No to po ładnym opisie zawartości wkładki życzę Wam szczęśliwych świat i obżarstwa do woli, bez konsekwencji, że Wam brzuszki wysadzi ;-)

reklama
Do góry