reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Mi na szczęście apetyt wrócił :) w samą porę :D

Tak się zastanawiam czy fotelik trzeba mieć firmowy by przyczepić do wózka,pewno tak bo adapter trzeba jakoś dopasować,nie znam się na tym, pomóżcie.

reklama
Ja pojadłam na śniadanie i potem słodkie i tego drugiego bardzo żałuję :p

Natusia fotelik to trzeba mieć dobry ;) adaptery można dokupić, tylko przed zakupem wózka czy fotelika należy sprawdzić czy napewno pasują (tzn są adaprery). Foteliki z zestawów 3w1 często są beznadziejne. No i warto pamiętać, że z auta do lekarza stelaż + fotelik jak najbardziej, ale na zakupy, nawet jak mają być z założenia 30 minutowe lepiej zabrać gondole ;)

Agnieszka przykro mi. Półtora roku temu mojemu M w przeciągu miesiąca zmarło oboje rodziców. Niestety sam musiał lecieć do Pl.

Natusia foteliki maxicosi pasują do większości wózków na rynku. Fotelik musi być dobry i berdzonpolecam taki z baza do samochodu.

Persea wydaje się być ok.

Zjadłam powysyłałem życzenia i usnęłam na kanapie[emoji23] teraz pora na kawkę, żurek i idziemy ze znajomymi na kulki[emoji4]

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Virtuti co się dzieje? :( trzymaj się

Dzięki za odp w sprawie fotelika,wiem,że musi być dobry i bezpieczny chodzi o to,że mam wózek coneco toledo i do niego chciałabym jakiś dobry fotelik i czy on może być jakikolwiek firmy i adapter dobrać,ale wtedy do czego? No będę musiała kogoś znającego się na tym wypytać :)

Persea też będę szukać spacerówki bo ta w tym wózku mnie drażni,ale ta co wstawiłaś ma piankowe koła one też mnie nie przekonują..

Agnieszka bardzo mi przykro :( trzymajcie się

Nie wiem czy w takich tanich spacerowkach bywaja pompowane kola. A nie chce wydawac majatku bo wózek u mnie jest ciagle składany i rozkładany, przerzucany po bagaznikach wiec i tak szybko sie zniszczy. Te duze spacerowki sa bardzo nieporęczne. Moja juz dawno schowana ale czlowiek niedoświadczony kupi co mu wcisna

Virtuti co jest???

Natusia sprawdź jakie adaptery sa dostępne do tego wózka i na tej podstawie szukaj fotelika

Persea ja wole kupić używana firmowke która potem sprzedam. One zawsze więcej wytrzymają i zawsze jakaś kasa się zwróci

Plamienia znów wróciły, dobrze ze we wtorek będę w szpitalu

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

reklama
Do góry