reklama
PerseaNigra
Fanka BB :)
Kolezanka ma endometrioze i jeszcze jakies dziadostwo. Lekarze mowili, ze sa minimalne szanse na dziecko. I te szanse biegają juz dwie no moze nie do konca bo to młodsze ma 3 miesiace, takze nic nie jest przesadzone.Ale wy pracowite tyle rzeczy juz gotowe u Was. Ja mam pieczenie z głowy na szczescie bo jade do rodziny i nic nie przygotowuje jutro mysle tylko zrobic chatkę (takie ciasto) ale bez pieczenia więc malo ambitnie;p moj maz tez ciagle w pracy niestety wiec marna pomoc zniego w domu, a jak nie w pracy to na budowie siedzi lub w garażu, ale jak juz sie wybudujemy to bede miala go wiecej dla siebie ja mam tylko siostre bliźniaczkę i byl okres ze mialausmy siebie dosc ale teraz to w ogien za soba marze o duzej rodzinie min. Trojce dzieci, ale z moimi problemami to ciesze sie ze choc jedno będziemy miec, a jak zdrowie pozwoli to i rodzenstwo kiedys dołączy
Ja dzis umyłam okna, piekarnik, i pare jeszcze zrobilam salatke i z qchennych inspiracji zapiekankę.
Dawno nie bylam taka twórcza. Mowilam ze z drugim trymestrem maja przejsc dolegliwości i o!
joani
A ja dzisiaj wylądowała m u gina, na szczęście wszystko ok,, trzyma się kupy i malutka fikala aż miło popatrzeć. Miałam sluz z takimi niby niteczkami krwi, na necie oczywiście teorii 100 i wolałam to skonsultować. Należę do tej grupy,co ukrwienie macicy mocne daje takie ślady przy pocieraniu. Taa skąd mogłam wiedzieć, jak w 1. ciaxcy tego nie miałam. No ale ważne, że
podgladnelam mieszkańca i jestem spokojna.
Persea, za okna dostaniesz po łapach!
Jak dobrze leżeć na kanapie i paschniec hehe a na korytarzu takie zapachy, że wiem że nie każdy leży ;-)
podgladnelam mieszkańca i jestem spokojna.
Persea, za okna dostaniesz po łapach!
Jak dobrze leżeć na kanapie i paschniec hehe a na korytarzu takie zapachy, że wiem że nie każdy leży ;-)
tekila85
O widzę, że kaca wre :-) ja nie mogłam wytrzymać już w domu i podeszłam do rodziców no i ciacha dwa zrobiłam i sałatkę :-) widzę, że jak siedzę to mdłości mniejsze no i jak coś robię to się tak na nich nie skupiam ....
Piękna beza mi wyszła...ach oby tylko mi apetyt dopisał :-) :-) :-)
Piękna beza mi wyszła...ach oby tylko mi apetyt dopisał :-) :-) :-)
reklama