reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Poziomki nie mam w domu sody :-) haha ja czuje ze.bedzie drugi chlopak ale marze.o dziewczynce I gdzies mam.nadzieje :-)

Papciarkowa patelnia mu :-) przepraszam ale ten imbryczek mnie rozbawil :-)

Ann trzymam kciuki zeby synek byl.spokojny cala droge :-)

Mi w ciazy tesciowa robila jakis test w obraczki. I powiedziala ze syn I sprawdzilo sie. Czarownica :-) powiedziala ze Bede miala tylko jedno dziecko. Niby nie wierze.w takie rzeczy ale jak nie udawalo mi sie zajsc to w myslach ja wyklinalam ze zucila na mnie urok :-)

Skończylo sie na tym że poszedł spać z fochem a.niech se śpi bez mojego cyca ....
Zaczyna mi katar ściekać i gardło boleć jeszcze tego mi brakowało....
Ide coś wszamać puki jeszcze czuje jakiś smak

Ann, daj znać, jak dojedziecie na miejsce :)

Ruda, masz rację, nie trać nadziei, różowe ubranko już masz na dobry początek :)

Papciarkowa, dużo zdrowia i żeby mąż się ogarnął bardziej w kuchni ;) Mój coś zaczyna być podziębiony i już się obawiam, że zaraz na mnie jakaś zaraza przejdzie...

Marta, trzymam kciuki za prenatalne! Dawaj jutro fotkę ;)

Poziomki a udało się nowy suwaczek dodać? Pytam bo na apce nie widzę.

Ruda ja też mam przeczucia na drugiego chłopca, ale też gdzieś tli się nadzieja o dziewczynce. chociaż fajnie jak będzie dwóch braci a za parę lat trafi się jeszcze córka. Też super.
Co do obrączki to mi też znajoma wywrozyla dwóch chłopców i na tym koniec.

Mamy jeszcze 230 km. Planowany dojazd na 8.15
Aa i mam wreszcie internet w komórce na bieżąco nie tylko w domu ;-)

Ann, to akurat na śniadanie będziecie na miejscu :)

Ja jem sobie właśnie banana po porannych wymiotach i stwierdzam, że tak nad ranem bardzo łapią mnie takie nastroje na przemyślenia. A przecież do cholery mam urlop i rzadką okazję się wyspać! :) To ja jeszcze wracam do łóżka ;)

reklama
Do góry