reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Poziomki nie mam w domu sody :-) haha ja czuje ze.bedzie drugi chlopak ale marze.o dziewczynce I gdzies mam.nadzieje :-)

Papciarkowa patelnia mu :-) przepraszam ale ten imbryczek mnie rozbawil :-)

Ann trzymam kciuki zeby synek byl.spokojny cala droge :-)

Mi w ciazy tesciowa robila jakis test w obraczki. I powiedziala ze syn I sprawdzilo sie. Czarownica :-) powiedziala ze Bede miala tylko jedno dziecko. Niby nie wierze.w takie rzeczy ale jak nie udawalo mi sie zajsc to w myslach ja wyklinalam ze zucila na mnie urok :-)

Skończylo sie na tym że poszedł spać z fochem a.niech se śpi bez mojego cyca ....
Zaczyna mi katar ściekać i gardło boleć jeszcze tego mi brakowało....
Ide coś wszamać puki jeszcze czuje jakiś smak

Ann, daj znać, jak dojedziecie na miejsce :)

Ruda, masz rację, nie trać nadziei, różowe ubranko już masz na dobry początek :)

Papciarkowa, dużo zdrowia i żeby mąż się ogarnął bardziej w kuchni ;) Mój coś zaczyna być podziębiony i już się obawiam, że zaraz na mnie jakaś zaraza przejdzie...

Marta, trzymam kciuki za prenatalne! Dawaj jutro fotkę ;)

Poziomki a udało się nowy suwaczek dodać? Pytam bo na apce nie widzę.

Ruda ja też mam przeczucia na drugiego chłopca, ale też gdzieś tli się nadzieja o dziewczynce. chociaż fajnie jak będzie dwóch braci a za parę lat trafi się jeszcze córka. Też super.
Co do obrączki to mi też znajoma wywrozyla dwóch chłopców i na tym koniec.

Mamy jeszcze 230 km. Planowany dojazd na 8.15
Aa i mam wreszcie internet w komórce na bieżąco nie tylko w domu ;-)

Ann, to akurat na śniadanie będziecie na miejscu :)

Ja jem sobie właśnie banana po porannych wymiotach i stwierdzam, że tak nad ranem bardzo łapią mnie takie nastroje na przemyślenia. A przecież do cholery mam urlop i rzadką okazję się wyspać! :) To ja jeszcze wracam do łóżka ;)

reklama
Do góry