reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
To jest fantastyczna zabawa dla mnie [emoji23]

Natusia ja jeszcze widziałam test z pasty do zębów [emoji23]

Persea tak, dlatego czynie czary [emoji23]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

poziomki to gratulacje :D Ja bardzo podziwiam. Jeszcze ten fakt, że masz siłę i chęć na pisanie na forum. Pewnie wszyscy się dziwią, co?
Swoją drogą zapytam z ciekawości (bo mam takie małe przypuszczenie, że polujecie na chłopaka :D ) stosowałaś jakieś internetowe metody, żeby zmajstrować płeć męską?

Persea gdzie gdzie nie widze
Poziomki a.pokaże te swoje pannice fajny taki babiniec choc ja bym sie nie odważyła podziwiam.naprawde

Papciarkowa liczyłam nie raz i jest 6[emoji23]

Persea dzięki, mój celuje w dziewczyny i tak ma hehe
To prawda wszyscy się dziwią tak jak bym miała conajmniej 6 niemowląt w domu które trzeba co 3h karmić i przewijać [emoji23]
Ja nie stosowałam nic bo było mi obojętne chociaż fajnie byłoby miec syna. Moja koleżanka stosowała i urodziła 4 syna :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

hehe, poziomki racja, połowa dzieci jest prawie dorosłych :D to pomagają przy maluchach. Na pewno macie wesoło :) Pytam o metody, bo my stosowaliśmy owulacyjną. Ciekawe czy wyjdzie. Mnie tam wszystko jedno ale chłop chce syna.

reklama
Do góry