reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Poziomki a my czasem nie byłyśmy razem.na marcówkach 2011?

Ja dzisiaj chyba komuś przyłoze mój m ma na wszystko k... czas jak juz naczynia opłuka bo o myciu zapomnij to juz schowac nie łaska, kasetony i tapete miesiac dokleja bo kleju nie.bylo jak klej kupilam to checi nie ma, ale juz szczytem bylo jak chcialam sobie w imbryczku zaparzyc herbate wyciagam go z szafy a tam splesniala herbata w środku i schowany jako umyty w szafce kurw.... mac, szukam foli spozywczej co zawsze mam.w szafce na dole patrze patrze nie ma wrrr pytam.sie.osła gdzie mi.ja.schował.... jest na wierzchu patrzysz.jak szapk w p... i nie widzisz nie nie widze poszedl szukac i.jakos znaleźc nie moze stwierdzil ze napewno zużyłam.jak poleciały k... ruszyl.ojciec na poszukiwania i w końcu znalazł oczywiscie nie tam gdzie miala byc bo osioł poprzestawia mi wszystko w tych szafkach a potem mi wmawia ze ślepa jestem wrrr... nie wiem czy on przezyje do jutra...
No to se pogadałam....

reklama
Dziewczyny, czytam tak o tych Waszych mężach pracujących na nocki i nawet sobie nie zdawałam sprawy, jak codzienność się komplikuje, jak się ludzie muszą tak trochę mijać w domu. My pracujemy w podobnych godzinach, czasem któreś zostanie do wieczora albo weźmie coś do domu, ale tak to funkcjonujemy razem. Powiem Wam, że teraz będę to bardziej doceniać :)

Papciarkowa, jak to nie było drożdżówek?! I to tak z rana, w dzień pracujący. Też bym była oburzona, wiem jak drożdżówka ratuje życie zemdlonej, ciężarnej kobiecie :D

Poziomki dobry pomysł z tym detektorem. Moim "detektorem" póki co są codzienne wymioty, ale mam nadzieję, że już niedługo... ;) Jak będę wtedy się martwić, to może też pomyślę o takim sprytnym urządzonku :)

Witaj Izulla! Gratulacje :)

Aria, życzę Wam w takim razie szalonego wieczoru :p

Ruda, śliczne ubranko dla córeczki :)

Widzę, że pierwsze testy z sody już miały miejsce :) Ja nie będę robiła, co ma być, to będzie. Łatwiej mi być cierpliwą, bo to nasze pierwsze i ogólnie nie mamy preferencji. (Tzn. nie powiem, buzia mi się cieszy na widok tych małych sukieneczek, ozdóbek do włosów... :D Ale mamą chłopca będę również z największą przyjemnością :) )

Dziewczyny, ja wczoraj wieczorem grecka zrobiłam, trzy kubelki, dzisiaj już nie mam :-(

Załączniki

• DSC_0597 (1).JPG
    DSC_0597 (1).JPG
    84,5 KB · Wyświetleń: 101
Papciarkowa No właśnie wiedziałam ze Cię znam! [emoji4]
Doskonale Cię rozumiem, mój osioł podobny z tym ze on jak już coś umyje to palcem bo płyn i gąbka to nie do tego przecież [emoji35]

Madziorek ciekawe co wyjdzie :)

Luckychoice ja na każdym etapie świruje ze albo za mało ruchów albo za słabe albo dawno nie buło itd..,

Ann szerokiej :)

Aria nie komplikuj[emoji23]

Mój M jeździł kiedyś w trasy i bywał tylko sobota niedziela w domy czasem rzadziej

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Haha test z sody czego to ludzie nie wymyślą :) może zrobię,ale co będzie jak uwierzę i się nastawię.. Hmm właściwie to rozdarta w tej kwestii jestem,ale najważniejsze by zdrowe było. O!

Ann szerokiej spokojnej drogi :)

Izulla witaj gratulacje :)

Marta powodzenia jutro &&&&&&&&&&&&

Do góry