luckychoice
Fanka BB :)
Oooo tematy wakacyjne, aż się odruchowo uśmiechnęłam My jeszcze nie mamy, bo trochę nam się zmieniły priorytety. W styczniu mieliśmy ślub i obiecaliśmy sobie odłożyć podróż poślubną na wakacje. Uzbierać jeszcze więcej pieniędzy i żeby to było coś super hiper extra. No... a potem 4 lutego zrobiłam test i okazało się, że spotkało nas największe Szczęście, które na pewno nie zabierzemy w moim brzuszku do żadnej egzotyki, a część środków przeznaczymy na wózek i wyprawkę
Pocieszyłyście mnie, że jednak planujecie podróże lotnicze na te miesiące. Może zdecydujemy się na coś w Europie Ja się tylko zastanawiam, czy w pierwszej ciąży będę się cieszyć wtedy tym wyjazdem, czy nie wyjdzie ze mnie panikara i zamiast odpoczywać, będę studiować opracowania o miejscowej służbie zdrowia, sprawdzać, gdzie są najbliższe punkty medyczne i zastanawiać się, czy może mnie coś nie boli i czy wszystko jest okej
Pocieszyłyście mnie, że jednak planujecie podróże lotnicze na te miesiące. Może zdecydujemy się na coś w Europie Ja się tylko zastanawiam, czy w pierwszej ciąży będę się cieszyć wtedy tym wyjazdem, czy nie wyjdzie ze mnie panikara i zamiast odpoczywać, będę studiować opracowania o miejscowej służbie zdrowia, sprawdzać, gdzie są najbliższe punkty medyczne i zastanawiać się, czy może mnie coś nie boli i czy wszystko jest okej