reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Liv ja pierwsza ciaze byłam właśnie nad polskim morzem na urlopie byłam w 8 mc bo ciążę miałam starsza o dwa tyg od obecnej i yeraz będzie tak samo hehe. Przynajmniej mam idealny kostium plażowy na taki czas hehe bo po porodzie jiz był za duży ;-) i bogatsza o doświadczenie w tym roku pojadę. Będzie dobrze :-)

Taka ja aa rozumiem hehe ;-)
Ja też potrzebuję inspiracji na obiad nie mam chęci na nic ale coś zrobić trzeba.

Chciałam wam napisać że po przerwie w ddtvn będzie rozmowa o niebezpiecznych substancjach w kosmetykach dla kobiet w ciąży ;-)

reklama
Hej dziewczyny nie bylo mnie pare dni. Odrzucalo mnie od kompa. Dzis wroculam do pracy. Masakra. W biurze bylo 12 stopni!!! Byle do 16...

A ja mam obiadek sasa tesciowa dala golabki:D mnie tez korci moze w wakacje mmmmm

No nieeeee .... jakbym zjadła gołąbkow ... łóżko matko .... od razu ze 3 bym wciągnęła. ... a jeszcze moja mama takie pyszne robi.... zaraz do niej zadzwonię ze jak przylece do Norwegii to nie zajadę do nich jak nie zrobi
..

Tyle was będzie nad morzem w wakacje ... jakieś terminu się pokrywają ?? W które miejsca jedziecie ?? Może blisko mnie:)

Matko napisalo mi sie morze bez r aaaaa sorry pisze z kom. A ja mistrz ortografii hehe. Zapraszam na golabki:D duzo mam:)) w ogole ja to mam rodzinke:D w sobote bylam u rodzicow i tata specjal for me robil placuszki ziemniaczane hehe a tesciowa robi mi zamowienie na galarete x kurczakiem aaaa a w ogole zaraz chyba zjem ciasta od mamy:D ja pierdziele to jest zycie!

No nieeeee .... jakbym zjadła gołąbkow ... łóżko matko .... od razu ze 3 bym wciągnęła. ... a jeszcze moja mama takie pyszne robi.... zaraz do niej zadzwonię ze jak przylece do Norwegii to nie zajadę do nich jak nie zrobi
..

Tyle was będzie nad morzem w wakacje ... jakieś terminu się pokrywają ?? W które miejsca jedziecie ?? Może blisko mnie:)

Aria Ty jesteś z Kołobrzegu ?

W tamtym roku byliśmy w Trzęsaczu (super było bo na plaży zero kolonii i plaża szeroka), w Mrzeżynie (tłum kolonii i wąska plaża) a wcześniej w Świnoujściu w którym bardzoooooo mi się podobało poza 2 godzinnymi kolejkami na prom.

My też się jeszcze w sierpniu gdzieś wybierzemy ale nie wiem czy nad morze czy w góry bo w końcu nad morzem wyleżymy się w maju :) ale do takiego wyjazdu się nie boję bo jakby coś się działo to wszędzie znajdę jakiegoś gina.

Tak z Kołobrzegu jestem :)
W Pobierowie i trzęsacz tez byłam :)

A pewnie moxe nyc zlocik ciężarówek :)
W któryms miesiącu będę z synem u tż w norwegii ale to zależy w którym on przyjedzie do pl :)

Ann, pewnie, ze bedzie dobrze. W ostatecznosci urodze w Polsce :-p Mamy 900 km z domu do Pobierowa, wiec raczej bym nie zdazyla wrocic do domu hihi. Fakt jest taki, ze na morzem bedziemy cala rodzina (moi rodzice, tesciowie i moj brat), wiec osamotniona nie bede :-D

U nas brak wakavyjnych planów na ten moment. Morza latem nie lubię ale kto wie. Jak sie da to pojadę ale bardziej do przyjaciółki niz do morza.

reklama
Do góry