reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Moja ginekolog przyjmuje od 17...postaram się tam być już ok 16:30 więc mam nadzieję, że po 17 wejdę na usg...

reklama
Dzien dobry z rana a raczej południa bo dopiero sie zwlokłam z łóżka oczywiscie zasnełam jak sie jasno robilo.

Nie dobrze z ta mikrodermabrazja bo dostalam na gwiazdke i robilam sobie min 1x w miesiacu.

@Rybki a becikowe dostaniesz w takim wypadku bo wypadnie ci pierwsza wizyta po 10tyg

Za wszystkie wizyty trzymam kciuki

Dziewczyny dziękuję za bardzo miłe przyjęcie. :) Byłam pewna, że zostanę zlinczowana za pesymizm i marudzenie, ale tylko to wczoraj czułam. Dziś rano jakby o 1mm lepiej, choć mdli dalej. Pojechałam rano porobić trochę badań (to akurat krok milowy, że w ogóle miałam siłe wstać i wyjśc z domu!), a jutro mam swoją drugą wizytę z USG. Może ta myśl, że jutro zobaczę jak się rozwija moje maleństwo, dodaje mi otuchy. Boję się usg, bo już raz przeżyłam stratę i teraz nie myślę o płci, o tym ile mm będzie miało moje maleństwo, tylko czy serduszko będzie biło... Właśnie popijam herbatkę miętową, która jest teraz dla mnie nie do zastąpienia :) Czekam na ten cudowny drugi trymestr z utęsknieniem.

Odpowiadając na Wasze pytania, jestem w połowie 10tc, wymioty męczą mnie od końcówki 6tc. Pewnie mam te najwyższe przedziały bety, dlatego tak skrajnie mnie męczy. Termin mam na połowę października :)

Wez pod uwage, ze wiele z nas ma juz dzieci ktorymi trzeba sie zajmowac to taki level zaawansowany ;)
Absolutnie sobie tego teraz nie wyobrażam, tym bardziej gdybym miała i dzieciątko i pracować zawodowo. Ja póki co myślę co tu zrobić, żeby powoli wrócić w tym tygodniu do pracy... :) Więc podziwiam wszystkie mamy, które dzielnie znoszą drugą i każdą kolejną ciążę! Mi to się teraz wydaje nie do przejścia ;)

Cześć Wiktoria przybij piątke czuje sie tak samo jak Ty
:*:*:*

Cześć dziewwczyny. Pewnie mnie już nie pamietacie...nie wiem czy jestem w stanie sie jeszcze wkrecić w temat, bo wiem, że już się dosyć zgrałyście. Ale może sie uda:happy: Strasznie mnie przybijały wiadomości o stratach...sama przez to przeszłam...dlatego sie nie odzywałam... miłego dniani,udanych wizyt życzę.

Hej Inka:) ale ok u Ciebie? Ja niestety rowniez znam ten bol, wiec wiem o czym mowisz ale wiem tez ze czas naprawde leczy rany;*

reklama
Do góry