reklama
papcia
Mamunia Lenuśki
Dzien dobry z rana a raczej południa bo dopiero sie zwlokłam z łóżka oczywiscie zasnełam jak sie jasno robilo.
Nie dobrze z ta mikrodermabrazja bo dostalam na gwiazdke i robilam sobie min 1x w miesiacu.
@Rybki a becikowe dostaniesz w takim wypadku bo wypadnie ci pierwsza wizyta po 10tyg
Za wszystkie wizyty trzymam kciuki
Nie dobrze z ta mikrodermabrazja bo dostalam na gwiazdke i robilam sobie min 1x w miesiacu.
@Rybki a becikowe dostaniesz w takim wypadku bo wypadnie ci pierwsza wizyta po 10tyg
Za wszystkie wizyty trzymam kciuki
Dziewczyny dziękuję za bardzo miłe przyjęcie. Byłam pewna, że zostanę zlinczowana za pesymizm i marudzenie, ale tylko to wczoraj czułam. Dziś rano jakby o 1mm lepiej, choć mdli dalej. Pojechałam rano porobić trochę badań (to akurat krok milowy, że w ogóle miałam siłe wstać i wyjśc z domu!), a jutro mam swoją drugą wizytę z USG. Może ta myśl, że jutro zobaczę jak się rozwija moje maleństwo, dodaje mi otuchy. Boję się usg, bo już raz przeżyłam stratę i teraz nie myślę o płci, o tym ile mm będzie miało moje maleństwo, tylko czy serduszko będzie biło... Właśnie popijam herbatkę miętową, która jest teraz dla mnie nie do zastąpienia Czekam na ten cudowny drugi trymestr z utęsknieniem.
Odpowiadając na Wasze pytania, jestem w połowie 10tc, wymioty męczą mnie od końcówki 6tc. Pewnie mam te najwyższe przedziały bety, dlatego tak skrajnie mnie męczy. Termin mam na połowę października
Odpowiadając na Wasze pytania, jestem w połowie 10tc, wymioty męczą mnie od końcówki 6tc. Pewnie mam te najwyższe przedziały bety, dlatego tak skrajnie mnie męczy. Termin mam na połowę października
Absolutnie sobie tego teraz nie wyobrażam, tym bardziej gdybym miała i dzieciątko i pracować zawodowo. Ja póki co myślę co tu zrobić, żeby powoli wrócić w tym tygodniu do pracy... Więc podziwiam wszystkie mamy, które dzielnie znoszą drugą i każdą kolejną ciążę! Mi to się teraz wydaje nie do przejściaWez pod uwage, ze wiele z nas ma juz dzieci ktorymi trzeba sie zajmowac to taki level zaawansowany
:*:*:*Cześć Wiktoria przybij piątke czuje sie tak samo jak Ty
Cześć dziewwczyny. Pewnie mnie już nie pamietacie...nie wiem czy jestem w stanie sie jeszcze wkrecić w temat, bo wiem, że już się dosyć zgrałyście. Ale może sie uda Strasznie mnie przybijały wiadomości o stratach...sama przez to przeszłam...dlatego sie nie odzywałam... miłego dniani,udanych wizyt życzę.
luckychoice
Fanka BB :)
Bulisia, na liście jest nas chyba z 50. Temat z listą jest na głównej stronie naszego forum październikówek obok innych tematów
Link do: Lista Październikowych Mamusiek 2016
Link do: Lista Październikowych Mamusiek 2016
Ostatnia edycja:
reklama
Tak w porzadku, dziekuje. Tylko świruje bo nie mam mdłości, a w pierwszej ciaży dużo wymiotowałam. Tak źle i tak niedobrzeHej Inka ale ok u Ciebie? Ja niestety rowniez znam ten bol, wiec wiem o czym mowisz ale wiem tez ze czas naprawde leczy rany;*