reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Witam was z rana :D Dla mnie to rano, bo my wstajemy o 11 :) Powiedzcie czy pijecie herbatę z hibiskusem, bo w pierwszej ciąży się naczytałam trochę na ten temat a teraz to w sumie już sama nie wiem czy patrzeć na te wszystkie zakazy. Tzn. na wszystkie na pewno nie, bo ja to i kawę codziennie muszę skubnąć.

reklama
Czesc inka, witaj po przerwie :)

Persea, z tego co widze to w sklad kazdej, a przynajmniej w wiekszosci herbaty owocowej wchodzi hibiskus, a ja czarna herbate pije od wielkiego dzwonu, wiec zostaje mi tylko ta owocowa. Ale to jest jakis tam maly procent, nie dajmy sie zwariowac :)

Ja jestem z Mazur:) co do paracetamolu opinie sa bardzo podzielone. Mowia ze w pierwszym trymestrze lepiej nie. Ja wzielam w 10 tyg pol tabletki bo bolala mnie straszmie glowa caly dzien i stwierdzilam ze nie przejdzie inaczej bo znam swoje cialo i wiem ze taki bol moze sie u mnie ciagnac dniami. Ja wole unikac lekow choc bylam zmuszona jeesc 3 nospy forte przez miesiac:( i nie jest mi z tym dobrze ale wolalam to niz mozliwosc skrecenia torbieli i operacje

Oo Bulisia to my mieszkamy prawie po sąsiedzku hehe ja jestem z podlasia. Chociaz niebawem przenosze się na mazury :)

Bulisia, zazdroszcze krajobrazu, moj chlop to bylby w siodmym niebie, bo on wedkarz zapalony :) ale moze sie uda chociaz na tydzien pojechac :D

@Taka_ja , dobra jestes :szok: :-D My jedziemy samochodem.
@inka:-) witaj i nie przejmuj sie brakiem wymiotow, kazda ciaza jest inna. Nie ma co porownywac ;) W pierwszej ciazy nic mi niedolegalo, teraz natomiast zdychalam pierwsze tyg. :sorry:
@ParseaNigra , nie dajmy sie zwariowac :rofl:

reklama
Do góry