reklama
Patka, koniecznie lec do lekarza, bo bol i stan zapalny w organizmie jest bardzo niebezpieczny. I to nie jest prawda, zeby brac paracetamol w ostatecznosci, jak juz nie mozemy wytrzymac - moja gin mi powiedziala, zeby lepiej wziac i zeby przestalo bolec, niz mialby bol sie utrzymywac, bo moze doprowadzic do poronienia nawet.
No i wlasnie co do bolu... sama mam juz schizy, trzy dni temu bardzo bolaly mnie pachwiny, bol promieniowal na cale nogi, ale uznalam, ze to normalny objaw, bo sie wiezadla rozciagaja, wiec wytrzymalam, potem w nocy zaczely mnie bolec wszystkie zyly w ciele - tzn. takie mialam odczucie (moze cisnienie wysokie, ale nie mialam mozliwosci zmierzyc, bo bylam w pracy) a od nastepnego dnia przeszly mi wszystkie objawy, nawet wachan nastrojow nie mam, nic.. no i teraz to zaczelam sie bardzo martwic ide dzisiaj na badania, nie wiem czy bede sie widziala z ginem, ale z polozna na pewno, wtedy moze cos podpytam, albo uznaja mnie za panikare.
A co do wakacji, my bez planow, chociaz ja bym chciala jechac na mazury, bo jeszcze nigdy nie bylam
No i wlasnie co do bolu... sama mam juz schizy, trzy dni temu bardzo bolaly mnie pachwiny, bol promieniowal na cale nogi, ale uznalam, ze to normalny objaw, bo sie wiezadla rozciagaja, wiec wytrzymalam, potem w nocy zaczely mnie bolec wszystkie zyly w ciele - tzn. takie mialam odczucie (moze cisnienie wysokie, ale nie mialam mozliwosci zmierzyc, bo bylam w pracy) a od nastepnego dnia przeszly mi wszystkie objawy, nawet wachan nastrojow nie mam, nic.. no i teraz to zaczelam sie bardzo martwic ide dzisiaj na badania, nie wiem czy bede sie widziala z ginem, ale z polozna na pewno, wtedy moze cos podpytam, albo uznaja mnie za panikare.
A co do wakacji, my bez planow, chociaz ja bym chciala jechac na mazury, bo jeszcze nigdy nie bylam
tekila85
Fanka BB :)
Cześć wszystkim z rana :-) ja dzisiaj mam wizytę i już czuje nerwy... Niby jest dobrze nastawiona ale dane wiecie :-) z uwagi na mdłości chyba nie wrócę do szkoły.. nie wyobrażam sobie w tej chwili biegania po schodach z lekcji na lekcje..a do tego pracę od 8-17 a wiadomo w praktyce to od 6 rano już...
Ja jestem z Mazur co do paracetamolu opinie sa bardzo podzielone. Mowia ze w pierwszym trymestrze lepiej nie. Ja wzielam w 10 tyg pol tabletki bo bolala mnie straszmie glowa caly dzien i stwierdzilam ze nie przejdzie inaczej bo znam swoje cialo i wiem ze taki bol moze sie u mnie ciagnac dniami. Ja wole unikac lekow choc bylam zmuszona jeesc 3 nospy forte przez miesiac i nie jest mi z tym dobrze ale wolalam to niz mozliwosc skrecenia torbieli i operacje
reklama
Rybki
Trzecia Rybka
Jejku jak mi dzis wolno czas płynie.
Ja nadal nie bylam na wizycie bo dwie zostały odwolane ale dzisiaj ma byc w szpitalu moja lekarka więc po pracy do niej idę na usg.
Wg om dzis rowno 11t
Zobaczymy co się wyjawi.
A potem obchodze moje 8marcowe święta z koleżankami.
Ja nadal nie bylam na wizycie bo dwie zostały odwolane ale dzisiaj ma byc w szpitalu moja lekarka więc po pracy do niej idę na usg.
Wg om dzis rowno 11t
Zobaczymy co się wyjawi.
A potem obchodze moje 8marcowe święta z koleżankami.