reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Dobrze, że tata mi parówki przywiózł, bułeczki i jogurty :-) chciał obiad też przywieźć ale nie chciałam bo się takiego czegoś nie spodziewałam :-) :-) :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Pierwsza noc za nami. Pomiędzy karmieniami mam czas na 2h drzemki. Dziś spałam 24-02:00 ; 03:30-05:30 i 8:00-09:00. Źle nie jest ale ciągle się uczymy. Od dziś mój ma urlop także będziemy uczyć się razem. Starsza córka zazdrosna wiec jeszcze na niej musze się skupić. I do lekarzy musze poumawiac bo jako wcześniaki mamy pełno konsultacji mieć.

Wytrzymajcie jeszcze dziewczyny. Ja tym etapie to każdy dzień ważny :)

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Kamila czyli nie jest tak źle:) A będzie jeszcze lepiej zobaczysz:)
Czy masz coś przeciwko żebym wpisała Twoje dzieciątka do naszej październikowej listy maluszków?

Patrish najważniejsze, że juz wszystko dobrze :) chociaz lekarzowi przy wizycie i tak o tym powiedz.
Ja dziś piore wózek i okazuje się, że wszystko mamy juz gotowe !

już z nim telefonicznie rozmawialam na wizycie sprawdzimy wątrobę i może da mi dodatkowe skierowania na badania narazie jest oki nic sie nie dzieje nawet swędzenie ustalo

reklama
Wiktorka współczuje z tym wózkiem, ja niecierpie smrodu dymu papierosowego wgryzionego w materiał... strasznie mnie to drażni a w ciąży sto razy bardziej.

tekila no jedzenie pyyycha :/ w pierwszej ciąży gdyby nie jedzenie dowożone przez moją mamę to przez 12 dni pobytu w szpitalu chybabym zrzuciła wszystkie kg, które mi przybyły :p A jeszcze często tak miałam, że leżałam podpięta pod ktg, jak akurat jechał obiad i nim się skończył zapis to już miałam zimne :) Trzymaj się tam i oby skurcze się wyciszyły.

Do góry