reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Cale szczęście usunęłam to paskudztwo i teraz ślicznie pachnie. Patrish zrobilam jedno pranie, ale plukania 3. Jestem zła, ale co ja mogę to ich dom i mogą sobie w nim robić co chcą, chociaz przyznam że czegos takiego sie nie spodziewalam

reklama
Wiktora też trochę nie pomyśleli żeby jakoś nie przykryć wózka czy coś...

Ja właśnie czekam na ktg i chodzę po parku koło szpitala :-) ładna pogoda to się dotlenie trochę :-)
Mój sen znowu diabli wzięli, jak mnie przyjęli to poszłam spać dopiero ok 10-11 i to na chwilę... :-) a tak dobrze było! :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie bylo mnie caly dzien,musialam troche nadrobic.

Tekila dobrze,ze pojechalas a juz jestes w domu czy Cie zostawili?

Wiki no to niemadrzy Twoi przyszli tescie,ja mam w pustym mieszkaniu sasiada wozek i to zakryty caly folia a oni pala i nie pomysleli o tym...
Padam dzis,za duzo sprzatania zakupow itd zostawilam sobie na jeden dzien,jeszcze druga noc leze prawie cala i teraz tylko chce mi sie lezec i juz jestem spiaca

reklama
hej hej jestem :) czytam was ale jakoś nie mam co pisać. no i dziś sporo chodzlam z moimi miskami a później obiad, trochę ogrnelismy chociaż remont jeszcze tydzień ma trwać i pranie robiłam jutro je wyprasuje. .. no i spakowalam torbę w końcu do szpitala :D

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry