reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Tekila rozwarcie to masz akurat malutkie i nie groźne już na tym etapie. Ciało musi się przygotować na poród. A co do wód, ja bym pewnie też pojechała, a w razie czego wpisała się na żądanie. Ciekawe tylko co Ci powiedzą na skurcze?
Wiesz Larkaa inaczej jak ma się dziecko w domu, które czeka na nas , a inaczej jak to 1 ciąża ;)

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No te skurcze ich w sumie głównie zaniepokoiły, bo tak to bym pojechała do domu. Wiadomo chcę być w domu ale jakby coś zaczęło się dziać to bym sama siebie obwiniała. Ogólnie chodzi o ich zbyt duża regularność i intensywność.
I cóż muszę czekać na ktg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dobrze,że pojechałaś bo przynajmniej wszystko sprawdza i będziesz spokojniejsza. Jestem tego zdania,że lepiej jechać bez powodu niż siedzieć w domu i się zastanawiać. A mój D mi mówi,że jestem panikarą, łatwo mu mówić bo to ja noszę niunie po sercem i to ja czuje ruchy.
Patrish mam nadzieję, że to się nie powtórzy. Ho nas troche nastraszyłaś;)

No te skurcze ich w sumie głównie zaniepokoiły, bo tak to bym pojechała do domu. Wiadomo chcę być w domu ale jakby coś zaczęło się dziać to bym sama siebie obwiniała. Ogólnie chodzi o ich zbyt duża regularność i intensywność.
I cóż muszę czekać na ktg

Tekila dopiero zobaczyłam co się dzieje. Wierzę że będzie wszystko dobrze. Dawaj znać jak tam sytuacja.

Kamila jak tam maluszki? Dają Ci choć trochę pospać?
Pierwsza noc za nami. Pomiędzy karmieniami mam czas na 2h drzemki. Dziś spałam 24-02:00 ; 03:30-05:30 i 8:00-09:00. Źle nie jest ale ciągle się uczymy. Od dziś mój ma urlop także będziemy uczyć się razem. Starsza córka zazdrosna wiec jeszcze na niej musze się skupić. I do lekarzy musze poumawiac bo jako wcześniaki mamy pełno konsultacji mieć.

Wytrzymajcie jeszcze dziewczyny. Ja tym etapie to każdy dzień ważny :)

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kamila to i tak nieźle zważywszy, że nasz dwójkę malutkich dzieci :-) córcia no niestety swoje będzie musiała przeżyć, bo to nagle podwójne nowa sytuacja...Oby jednak w miarę szybko się oswoiła :-)

Ja leżę, dziś tyko ktg jeszcze będzie popołudniu i tyle. Usg miałam w nocy przy przyjęciu więc nie ma teraz potrzeby.
A to mój obiad szpitalny.....
Zimna brejka :-)-
1474717654844.jpg

Załączniki

• 1474717654844.jpg
    1474717654844.jpg
    131,6 KB · Wyświetleń: 290
Do góry