reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Tekila bardzo się cieszę:)

Wiktorka czyżby poród zbliżał się wielkimi krokami? jakoś niedługo masz termin?

Ja straciłam nadzieję na szybszy poród po dzisiejszym ktg. Nie dość, że nie mam żadnych objawów to jeszcze położna jak zobaczyła jak moje dziecko skacze to zapytała na kiedy mam termin. jak powiedziałam, że na 10 października to tylko machneła ręką, że taka rozbrykana jeszcze.

reklama
Tekila nie ma właśnie, niby wszystko postępuje prawidlowo bo szyjka sie skraca i rozwarcie bedzie sie dopiero robic, ale wiesz pachwiny bolą mnie jak nie powiem co, brzuch tez do tego bol krzyża i jakby miednict (?) Okropnosc. Codziennie czekam, aż to w koncu nastapi, a tu cisza i cisza. I żeby nie było, narzekam ale to i tak najlepszy czas w moim zyciu !

Do góry