reklama
Moja też się łuszczy to normalne nawet miała pęknięcia skóry na stopach neonatolog oglądał norma smarować i tyle . Młodamama niech se sama usiądzie na nocnik głupich nie sieją daj se spokój z taką położną .A mnie dzisiaj zamiast elektronicznej niani , którą kupiłam przysłali karton klocków :-) no i mała dziś pierwszy raz była werandowana w wózeczku na tarasie ależ ona słodka
Cześć dziewczynki. Donoszą, że 20.10.2015 roku o godzinie 9:15 na świat przyszła nasza kochana córeczka Kamila (319/56, 10, 10, 10). Od piątku jesteśmy w domu i uczymy się siebie. Nie jest łatwo, ale damy rade. Karmie piersią ale w trudnych momentach dokarmiamy mm. Kumplem nie brak mi czasu by coś pisać wiec wybaczcie. Jak się ogarniemy wrócę na bb.
Gratulacje dla wszystkich nowych mamus i dzieciaczków
Gratulacje dla wszystkich nowych mamus i dzieciaczków
Mrowkaa
Fanka BB :)
dagapio - gratulacje! i jakie piękne imię dla córeczki ;-)
MłodaMama - A czytania nie kazała go już uczyć?! może położna żartowała? Jak posadzić dziecko,które nie siada samodzielnie...kręgosłup mu można zniszczyć...
MłodaMama - A czytania nie kazała go już uczyć?! może położna żartowała? Jak posadzić dziecko,które nie siada samodzielnie...kręgosłup mu można zniszczyć...
MłodaMama18
Mamunia Maniusia ;)
Nie zartpwala pokazywała mi jak do trzymać nad tym nocnikiem .. Masakra ;/
Kornelcia05
Moderatorka
Dagpio Gratulacje !!!
Młoda mama ta położna to jakiś żart, strach jej dziecko dac w ręce szok
Młoda mama ta położna to jakiś żart, strach jej dziecko dac w ręce szok
Kornelcia05
Moderatorka
Kasia Gratulacje !!!
Iga u mnie też cisza oby cisza przed burzą, te nasze maluszki takie nie posłuszne ale kiedys wreszcie musza wyjsc, to małe skorpionki z charakterkiem jak widac
Iga u mnie też cisza oby cisza przed burzą, te nasze maluszki takie nie posłuszne ale kiedys wreszcie musza wyjsc, to małe skorpionki z charakterkiem jak widac
reklama
kitek85
Fanka BB :)
Hej Kochane,
Dagpio, Kasiu- gratulacje i dużo zdrówka
Kornelcia, moja dziś też jakaś taka "cicha" i bóle były... może coś będzie
Mrówka- świetne foto- super rodzinka w komplecie
Spokojnej nocki
Dagpio, Kasiu- gratulacje i dużo zdrówka
Kornelcia, moja dziś też jakaś taka "cicha" i bóle były... może coś będzie
Mrówka- świetne foto- super rodzinka w komplecie
Spokojnej nocki