reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2015

reklama
Moja też się łuszczy to normalne nawet miała pęknięcia skóry na stopach neonatolog oglądał norma smarować i tyle . Młodamama niech se sama usiądzie na nocnik głupich nie sieją daj se spokój z taką położną .A mnie dzisiaj zamiast elektronicznej niani , którą kupiłam przysłali karton klocków :-) no i mała dziś pierwszy raz była werandowana w wózeczku na tarasie ależ ona słodka :-D

Cześć dziewczynki. Donoszą, że 20.10.2015 roku o godzinie 9:15 na świat przyszła nasza kochana córeczka Kamila (319/56, 10, 10, 10). Od piątku jesteśmy w domu i uczymy się siebie. Nie jest łatwo, ale damy rade. Karmie piersią ale w trudnych momentach dokarmiamy mm. Kumplem nie brak mi czasu by coś pisać wiec wybaczcie. Jak się ogarniemy wrócę na bb.

Gratulacje dla wszystkich nowych mamus i dzieciaczków :)

dagapio - gratulacje! i jakie piękne imię dla córeczki ;-)
MłodaMama - A czytania nie kazała go już uczyć?! może położna żartowała? Jak posadzić dziecko,które nie siada samodzielnie...kręgosłup mu można zniszczyć...

reklama
Do góry